Zivatar zivatart követ kedden

Forrás: MTI/Komka Péter -
zivatar Országos Meteorológiai Szolgálat felhőszakadás másodfok riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat a zivatarok és felhőszakadás miatt már másodfokú riasztást adott ki három megyére.

Felhőszakadás miatt már narancssárga, azaz másodfokú veszélyjelzés van érvényben Borsod, Nógrád és Heves megyében. Ezeken a helyeken az intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 50 mm-t meghaladó eső hullhat – írja a met.hu.

Villámok Salgótarján belvárosa felett Forrás: MTI/Komka Péter

Az ország nyugati csücskét kivéve további 11 térségben pedig citromsárga, vagyis elsőfokú riasztás van. Itt rövid idő alatt 25-30 mm csapadék várható.

Eltűnt maláj gép: nyilvánosságra hozták a műholdas adatokathttp://www.life.hu/news/20140527-eltunt-malaj-gep-nyilvanossagra-hoztak-a-muholdas-adatokat.htmlJogi akadálya volt annak, hogy nyilvánosságra kerüljenek egy műhold és az eltűnt maláj gép közötti kommunikáció részletei – írja az Index.NewsOrigoMentőpilótának áll Vilmos herceg?http://www.life.hu/news/20140526-vilmos-herceg-visszaterne-a-brit-kiralyi-legierohoz-mint-mentopilota.htmlA hírek szerint visszatérne a királyi légierő csapatához Vilmos herceg.News--Már forog a Sziget Eye a belvárosbanhttp://www.life.hu/news/20140526-mar-forog-a-sziget-eye-a-belvarosban.htmlMár forog a Sziget Eye nevű óriáskerék a belvárosban, az Erzsébet téren. A Sziget Fesztiválhoz tartozó látványosság nem is költözik ki innen október végéig, egy kistestvére kerül a Sziget Fesztiválköztársaság területére. Az elsők között próbálhattuk ki, és kissé le is izzadtunk. Na nem a magasságtól! News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.