Idén is Budapest lett a legolcsóbb város

Forrás:Thinkstock -
Lisszabon kutatás TripAdvisor olcsó Tokio Budapest New York Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapest lett a legjobb ár-érték arányú város 2014-ben is a világ egyik legnagyobb utazási oldala, a TripAdvisor legfrissebb kutatása szerint. 

A tavalyi évben a Guardian szerint lett a legolcsóbb város Budapest. Idén pedig a TripAdvisor által készített városokról szóló kutatás szerint - amely a világ főbb turisztikai célállomásait rangsorolja a meghatározott kategóriákban elért pontszámuk alapján - lett fővárosunk a legolcsóbb. A felméréshez több mint 54 ezer válaszadó véleményét vették figyelembe. A legjobb ár-érték arány kategóriában fővárosunk Lisszabont és Hanoit előzte meg – írja az MTI.

Forrás:Thinkstock

A városokat összesen 16 kategóriában rangsorolták. Tokió öt kategóriában is az első helyen szerepel: így a legbarátságosabb helyiek, a legjobb taxiszolgáltatás, a legtisztább utcák, a legjobb tömegközlekedés és a legjobb általános élményt nyújtó világváros lett. A japán főváros 13 kategóriában benne van az első tízben.

New York, Róma és Dubaj egyaránt két-két kategória első helyét szerezték meg: New York a legjobb éttermek és éjszakai élet, Róma a látnivalók és a kultúra, Dubaj pedig a vásárlás és a szállodák tekintetében lett a legjobb a városok között a TripAdvisor felmérése szerint.

Klein Dávid befejezte! Idén nem lesz több csúcstámadáshttp://www.life.hu/news/20140527-klein-david-hegymaszo-befejezte-ebben-az-evben-mar-nem-probal-meg-felerni-a-mount-everest-csucsara.htmlAz időjárási viszonyok meggátolják Klein Dávidot abban, hogy idén még egyszer megpróbálja megmászni a Mount Everestet palack nélkül.News--Erdélybe érkezett Károly herceghttp://www.life.hu/news/20140528-karoly-brit-herceg-vilmos-herceg-edesapja-ismet-erdelyi-latogatasra-erkezett.htmlIsmét erdélyi magánlátogatásra érkezett Károly herceg. A brit trónörökös nem először jár a könyéken. NewsSosem látott retró fotók Tina Turnerrőlhttp://www.life.hu/news/20140527-tina-turner-enekesno-sosem-latott-retro-fotoi.html35 évvel ezelőtt készült ez a sosem látott kép a legendás énekesnőről.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.