Új énekesnő a Sugarloaf együttesnél

Forrás: facebook/Tóth Szabi -
Gubik Petra Nkuya Sonia Sugarloaf cserélés Tóth Szabi leváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nemrég cserélte le a Sugarloaf együttes Dér Henit Gubik Petrára, már ő is elhagyta a zenekart és helyette az egykori Megasztáros Nkuya Soniával erősít a csapat. Az együttes fontembere Tóth Szabi magyarázta az okokat a banda hivatalos Facebook oldalán.

Tavaly Dér Heni távozása után az együttes egy nagyszabású castingon találta meg új énekesnőjét, Gubik Petrát. Majd a csapat legnagyobb meglepetésére Petra egy találkozóra hívott mindenkit, és ott menedzsere tényként közölte, hogy a lány hozott egy döntést. Eszerint a Sugarloaf énekesnői posztja és az egyéb színházi elfoglaltságai olyan terhet rónak rá, amelyet nem tud cipelni. A szíve pedig inkább a színház felé húzza. Az együttes elfogadta a magyarázatot, csak nem értették, hogy ezt miért nem tudta a tavalyi casting előtt az énekesnő.

Forrás: facebook/Tóth Szabi

„A zenekar tagjai rangon alulinak érezték volna, ha erről beszélni kell, és nem akartunk az egészből bulvár témát kreálni, így nem kommunikáltunk eddig semmit a helyzetről, amit Petra kilépése okozott. Átmeneti időszaknak fogjuk fel a Sugarloafban való közreműködését, a döntését, távozásának módját, etikusságát nem kívánjuk kommentálni, hivatalos álláspontunk pedig a következő: a Dér Henit követő énekesnő Nkuya Sonia" – írta Szabi az együttes közösségi oldalán.

A Sugarloaf hétvégén az Ezer Lámpás Éjszakája koncerten már Soniával lépett fel. Az énekesnőről mostanában főleg botrányos gyerekelhelyezési ügye kapcsán lehet hallani.

Fakanalat ragad a Sugarloaf zenésze, Tóth Szabolcshttp://www.life.hu/bulvar/20140311-fakanalat-ragad-a-sugarloaf-zenesze-toth-szabolcs.htmlÚjabb ismert ember vág bele a vendéglátós bizniszbe. Majka, MÁZS, Rákóczi Feri, Hajdú Péter után a Sugarloaf együttes zenésze, Tóth Szabolcs is éttermet nyit. Beiratkozott egy szakács- és séfiskolába, ugyanis eleinte saját kezűleg szeretne főzni a vendégeknek.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegvan a Sugarloaf új énekesnőjehttp://www.life.hu/kult/20131111-gubik-petra-az-xfaktor-felfedezettje-a-sugarloaf-egyuttes-uj-enekesnoje.htmlGubik Petra a Sugarloaf együttes új énekesnője. A fiúk Dér Heni távozása után sok jelentkezőt meghallgattak, mire az egykori x-faktoros versenyző mellett döntöttek.KultÚj énekesnővel folytatja a Sugarloafhttp://www.origo.hu/kultura/20051205ujenekesnovel.htmlA Sugarloaf zenekar énekest váltott. Jövő évtől Era helyett a Megasztárból ismert Dér Heni énekel majd.Kultúra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.