Adatmentés az iWiW-ről – az 5 leggyakoribb kérdés

probléma iWiW bezárás kérdés-válasz időkapszula adatmentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iWiW június 30-i bezárása után számos kérdés merülhet fel a felhasználókban, így benned is. Összeszedtük a leggyakrabban ismételt kérdéseket, problémaköröket és meg is válaszoljuk.

1. Elhunytak időkapszuláját le lehet tölteni?

Elhunyt személyek adatlapjának lementésére a jogos örökösnek van lehetősége. Abban tudunk segíteni, hogy az elhunyt személyes adatlapján a megfelelő dokumentumok bemutatása vagy megküldése után módosítjuk az e-mail címet, ahová egy jelszómódosító levelet lehet kérni és új jelszót generálni, belépés után pedig letöltheti az időkapszulát.

2. Csak személyes adatlapokat lehet lementeni?

Igen, tehát klubokat, alkalmazásokat (pl. zenedobozban begyűjtött számokat), fórumtopikokat nem lehet lementeni. Ennek nemcsak technikai, hanem jogi akadályai is vannak. (pl. a klubtagok nem járultak hozzá, hogy a klubtulajdonos róluk adatokat gyűjtsön vagy azokat az iWiW-en kívül is használja).

Jó hír azonban, hogy vannak olyan fejlesztők, akik lehetővé tették az alkalmazásban található adatok lementését az időkapszulához hasonlóan.

3. Az ismerősök képei miért nem szerepelnek az időkapszulában?

Mindenki csak a saját képeit mentheti le, az ismerősök képei felett nem rendelkezik.

4. Miért nem sikerül letölteni az időkapszulát, kicsomagolni a képeket?

Bár már mi is írtunk róla korábban, az időkapszula-igényléssel még sokaknak meggyűlik a baja. A legfontosabb, hogy először olvasd el az ide kapcsolódó részletes útmutatót. A letöltéshez még ingyenes letölthető kicsomagoló program is a segítségedre van, tehát tényleg lépésről lépésre le van írva, pontosan mit kell csinálni. Ha segítségre van szükséged vagy elakadtál, írj bátran az info@iwiw.hu e-mail címre.

5. Más címre kérem az időkapszulát

A rendszer csak a regisztrált e-mail címre küldi ki az értesítést, ettől függetlenül aki be tud lépni, az oldalról le is tudja tölteni a kapszuláját.

Küldj emléket te is!

Ha van egy iWiW-es sztorid, legyen az vicces, boldog vagy szomorú, akkor írd meg az emlekek@iwiw.hu címre!

Tudj meg mindent az iWiW-időkapszuláról!http://www.life.hu/news/20140523-bezar-az-iwiw-az-idokapszula-igenylesevel-megmentheted-adataidat-kepeidet.htmlAz első magyar közösségi oldal megszűnésével minden adat elérhetősége elvész. Lépj időben és mentsd el az emlékeidet! Elmondjuk, hogyan.News--Az eddigi legmeghatóbb iWiW-emlékekhttp://www.life.hu/news/20140521-az-iwiw-kozossegi-oldallal-kapcsolatos-legmeghatobb-emlekek.htmlJúnius végén megszűnik az első magyar közösségi oldal. A teljesség igénye nélkül összeszedtük a legmeghatóbb pillanatokat, amelyeket az iWiW-nek köszönhettek. De ti is küldhettek emlékeket!NewsFotó: Mudra László - OrigoBezár az iWiW - 12 év után lekapcsolják az utolsó szerverthttp://www.life.hu/news/20140515-bezar-az-iwiw-12-ev-utan-junius-30-an-lekapcsoljak-a-magyar-kozossegi-halo-utolso-szerveret-is.htmlJúnius 30-án lekapcsolják a magyar közösségi háló utolsó szerverét is. Mit kell most tenned? Eláruljuk!News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.