3 alkalmazás, amelyek nélkül nem tudnánk élni

Forrás: Thinkstock -
ostor dráma ok alkalmazás gomb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
3 gomb, 3 hiánypótló alkalmazás, amelyek nagyon hiányoznának, ha nem lennének! Itt az ideje, hogy megismerjétek ezeket ti is!

1. Ok gomb
Ez a legújabb szerzeményünk: a „legyen minden rendben" gombra (sajnos) csak nemrég bukkantunk rá. Pedig annyira jó és pofonegyszerű: csak megnyomod és pár másodperc alatt a káoszos kis életed helyrerázódik és tényleg minden helyre jön. Ittlehet kipróbálni!

Forrás: makeeverythingok.com

2. Ostor gomb
Egyik nagy kedvencünk az ostorcsapkodós gomb. Beszóltak neked? Vagy egyszerűen csak megbüntetnél, esetleg megfenyítenél valakit? Ide kattintva megtaláljátok a megoldást! Csattanjon! Akár többször is egymás után.

3. Drámai gomb
Ez a szerkesztőség abszolút favoritja. Szánjunk-bánjunk, de elég gyakran rácuppanunk, hiszen minden napra jut egy kis dráma, legyen az aprócska vagy nagy. Például, ha valaki elkésik a dugó miatt és már reggel tombolva lép be az ajtón. Vagy ha fázol/meleged van, de nem lehet becsukni/kinyitni az ablakot, mert valakinek melege van/fázik. Vagy ha nem férsz el a konyhában ebédelni, mert déltől 2-ig csordultig van. Vagy ha érkezik egy bréking hír, amit villámgyorsan meg kellene írni, de épp akkor lefagy a szerkesztőségi rendszer. Egyéb ehhez hasonló gondoknál tehát jó szolgálatot tesz a Dráma Gomb.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Használjátok mindet egészséggel! Ha újakat fedeztek fel, írjátok meg nekünk kommentben!

Elképesztően elcsúfították Johnny Deppet új filmje miatthttp://www.life.hu/news/20140528-johnny-depp-uj-filmje-miatt-csunya-kopasz-es-oreg-lett.htmlA színész nagyon beleélte magát a karakterébe, amikor a minap kopaszodó hajjal, kis sörhassal kapták lencsevégre Bostonban. Javában forgatja ugyanis legújabb filmjét.News--A világ egyik legjobb csokija magyarhttp://www.life.hu/news/20140528-a-chocome-nyerte-el-az-international-chocolate-awards-egyik-dijat.htmlAz egyik legrangosabb nemzetközi mezőnyben, az International Chocolate Awards-on ezüstérmet nyert a chocoMe manufaktúra. Ezzel ez az első magyar vállalkozás, amely díjat érdemelt ki szakmai világversenyen - írja a hvg.huNewsOrigoHárom, kettő, egy: indul a Life.hu Csajfeszt!http://www.life.hu/news/20140528-indul-a-life-hu-csajfeszt-sportolhatsz-finom-falatokat-kostolhatsz-es-sztarokkal-talalkozhatsz.htmlNagyszerű programok várnak rád a Life.hu Csajfeszt első napján, május 29-én. Sportolhatsz, szuper kedvezményekkel vásárolhatsz és a Belmondo együttessel bulizhatsz.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.