Május 31-én, szombaton egyebek mellett Müller Péterrel, Szily Nórával, Takács Nórával, Ördög Nórával és Csonka Andrással is személyesen „randevúzhatsz" a Life.hu Csajfeszten. De lesz még fáklyás kangoo, koncert és rengeteg csajos program. Íme, egy kis ízelítő.

Csütörtökön hivatalosan is megnyitotta kapuit az első nőknek és nőkről szóló rendezvénysorozat, a Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon. Szombaton elérkeztünk a csúcshoz! A Life.hu sztárszerzőit üdvözölhetjük a fesztiválon. Itt egy kis kalauz a programdömpinghez.

Forrás: Thinkstock

Szombaton délután 14:00 órától kibeszélheted magadból örömödet, bánatodat a Google Groundon a World Café-ban. A központi téma természetes a nő.

Ezzel párhuzamosan a Nagyszínpadon végre közelebbről is megismerheted a Life.hu sztárszerzőit.

14:00-kor Szily Nóra beszélget Takács Nórával, majd szépségszakértőnk a Google Ground felé veszi az irányt, ahol népszerű tippjeit élőben is ellesheted! Nóra a szerencsés jónőkkel Hogyan legyek jó nő? videót forgat, amelyet a fesztivál utáni héten mutatunk meg itt, a Life.hu-n.

14:30-tól a Life.hu Kezd új életet! projektjének két pártfogoltja, Daniella és Kinga mesél Szily Nórának.

15:00-kor Szily Nóra beszélgetőtársa Csonka András lesz, akinek írásaival hetente találkozhatsz a Life.hu-n. 

15:30-kor a színpadon Müller Péter, akitől te is kérdezhetsz majd. Hogyan? Erről itt írtunk bővebben.

17:00-tól Nánási Pál fotóművész, 17:30-tól pedig Ördög Nóra érkezik Szily Nórához. A házaspár nemrég közös interjút adott nekünk, amelyet itt olvashatsz.

20:00-kor egy izgalmas fáklyás kangoora mozgathatod meg magad. 20:30-tól pedig vár a buli: a jó hangulatról a Garami Funky Stars gondoskodik, fellép Kocsis Tibi, Oláh Gergő és Nika is.

Ha otthon maradsz, lemaradsz! A teljes programot megtalálod IDE kattintva!