Végre találkozhatsz sztárszerzőinkkel a Life.hu Csajfeszten!

Forrás: Thinkstock -
Life.hu Csajfeszt Takács Nóra sztárszerző Szily Nóra Nánási Pál Müller Péter Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 31-én, szombaton egyebek mellett Müller Péterrel, Szily Nórával, Takács Nórával, Ördög Nórával és Csonka Andrással is személyesen „randevúzhatsz" a Life.hu Csajfeszten. De lesz még fáklyás kangoo, koncert és rengeteg csajos program. Íme, egy kis ízelítő.

Csütörtökön hivatalosan is megnyitotta kapuit az első nőknek és nőkről szóló rendezvénysorozat, a Life.hu Csajfeszt a Corvin sétányon. Szombaton elérkeztünk a csúcshoz! A Life.hu sztárszerzőit üdvözölhetjük a fesztiválon. Itt egy kis kalauz a programdömpinghez.

Forrás: Thinkstock

Szombaton délután 14:00 órától kibeszélheted magadból örömödet, bánatodat a Google Groundon a World Café-ban. A központi téma természetes a nő.

Ezzel párhuzamosan a Nagyszínpadon végre közelebbről is megismerheted a Life.hu sztárszerzőit.

14:00-kor Szily Nóra beszélget Takács Nórával, majd szépségszakértőnk a Google Ground felé veszi az irányt, ahol népszerű tippjeit élőben is ellesheted! Nóra a szerencsés jónőkkel Hogyan legyek jó nő? videót forgat, amelyet a fesztivál utáni héten mutatunk meg itt, a Life.hu-n.

14:30-tól a Life.hu Kezd új életet! projektjének két pártfogoltja, Daniella és Kinga mesél Szily Nórának.

15:00-kor Szily Nóra beszélgetőtársa Csonka András lesz, akinek írásaival hetente találkozhatsz a Life.hu-n.

15:30-kor a színpadon Müller Péter, akitől te is kérdezhetsz majd. Hogyan? Erről itt írtunk bővebben.

17:00-tól Nánási Pál fotóművész, 17:30-tól pedig Ördög Nóra érkezik Szily Nórához. A házaspár nemrég közös interjút adott nekünk, amelyet itt olvashatsz.

20:00-kor egy izgalmas fáklyás kangoora mozgathatod meg magad. 20:30-tól pedig vár a buli: a jó hangulatról a Garami Funky Stars gondoskodik, fellép Kocsis Tibi, Oláh Gergő és Nika is.

Ha otthon maradsz, lemaradsz! A teljes programot megtalálod IDE kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.