Andy Vajna függőségét reklámozza

Fotó: Pályi Zsófia - Origo -
Dobó Kata divatbemutató szivar Andy Vajna dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna meglepő feliratú pólóban jelent meg az egykori kedvese, a Dobó Kata által tervezett ruhák divatbemutatóján.

Gyakran látjuk szivarral a szájában Andy Vajnát, aki még a mellrák elleni kampányon is szivarral biciklizett. Azt, hogy mennyire ragaszkodik ehhez a káros szokásához, nem rejti véka alá, sőt kifejezetten hirdeti.

Forrás: Life.hu
Kishíján a tengerbe zuhant Andy Vajnahttp://www.life.hu/bulvar/20140527-andy-vajna-producer-majdnem-a-tengerbe-zuhant-cannesban-amikor-a-yacht-amin-tartozkodott.htmlAndy Vajna és Vajna Tímea 10 napot töltöttek a Cannes-i filmfesztiválon. Az egyik híresség yachján való hajókázás azonban majdnem tragédiába torkollott.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVége Sarka Kata és Vajna Timi együttműködésénekhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-es-vajna-timi-kozos-vallakozasa-nem-hozott-eredmenyt-elmarad-a-miss.htmlPár hónapja még örömmel mesélte Kata és Timi, hogy üzlettársak lesznek és együtt dolgoznak majd a szépségkirálynő-választásokon. A közös tervek azonban dugába dőltek. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVilágsztárokkal fotózkodik Vajna Tímea Cannes-banhttp://www.life.hu/bulvar/20140520-vajna-timea-andy-vajna-felesege-antonio-banderas-szal-jason-statham-mel-bulizott-cannes-ban.htmlAndy Vajna ifjú felesége olyan hírességekkel ölelkezik a francia filmfesztiválon, mint Antonio Banderas, vagy a nemrég még hazánkban forgató Jason Statham. De Tímeának nem csupán ezért van jó dolga, a TV2 Aktívjában megmutatta otthonukat is, ahol még a kis kedvenceinek is pazar körülményeket biztosítottak. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.