Az egykori Fradi-vezér kislánya keresztelőjére vette a pazar ajándékot, most azonban lába kélt. Az Édes Élet sztárjához ugyanis állítólag betörtek. A TV2 kamerája éppen ott volt, amikor Berki hazatért a kifosztott lakásba. Reméljük, a herevasaló nem tűnt el! :)

Ahogy a Life.hu is megírta,Berki Krisztián aranytömbbel lepte meg kislányát, Natasa Zselykét keresztelője alkalmából. Most azonban hatalmas veszteség érte: állítólag betörtek hozzájuk és egyebek mellett a drága szuvenírt is ellopták – tudta meg a Bors.  

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Az aranytömb értéke 27 millió forint, Klapka Györgytől vásárolta imádott lányának. „Széfben tartottam, ami még nem volt beszerelve, mert az új lakásba akartam berakatni. Ezért a hűtőbe rejtettem, de a betörők megtalálták" – magyarázta a lapnak az Édes Élet sztárja.

Az aranyon kívül készpénzt és egyedi készítésű karóráit is ellopták. „Összesen 40 millió körül lehet a károm" - summázta Berki, aki érdekes módon a történtek ellenére nem fordult rendőrséghez, úgy véli, jobb, ha maga veszi kézbe a dolgokat és felkutatja a tolvajokat. „Ezek olyan holmik, amiket Magyarországon nem tudnak értékesíteni. Az aranyat például vissza is vásárolnám a becsületes megtalálótól" - mondta Krisztián, aki nagyon szeretné, ha valamilyen úton-módon visszakerülnének tulajdonába értékei.