Katalin után Harry herceg kísérője is feneket villantott

Forrás: AFP/Toby Melville -
meccs barátnő fenék villantás lovaspóló Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem tudni, ki az a rejtélyes szőke lány, akivel Harry herceget látták a napokban. A fenekét mindenesetre megmutatta az egész világnak. 

Egy lovaspóló meccsen jelent meg Harry herceg az ismeretlen, szőke nővel, akivel – Katalinhoz hasonlóan – elbánt az a fránya szél, és a szoknyája alá bújt. Az eredmény egy fenékvillantás, ami bár nem érhet fel Katalin szuperkínos esetével, azért ezt is érdemes megnézni, ITT megteheted.

Forrás: AFP/Toby Melville

Újra együtt Harry herceg és Cressida Bonashttp://www.life.hu/intim/20140518-ujra-egyutt-harry-herceg-es-cressida-bonas.htmlAlig több mint két hete azzal voltak tele a bulvárlapok, hogy Harry herceg és Cressida Bonas szakítottak. Nos, azt, hogy ezúttal végleg vége, kevesen hitték, és igazuk is lett. A Daily Mail információi szerint a pár újra a legnagyobb szerelemben van. Intim--Máris új barátnője van Harry hercegnek?http://www.life.hu/intim/20140515-harry-hercegnek-maris-uj-baratnoje-van.htmlCressida Bonas már a múltté: a herceg egy esküvőn találkozott egy titokzatos szőkével, akivel később együtt távozott a lagziról.Intim--5 ok, amiért te is kidobnád Harry hercegethttp://www.life.hu/intim/20140501-cressida-bonas-szakitott-harry-herceggel-5-ok-amiert-te-is-kidobnad.htmlMíg mi minden egyes nap azt várjuk, hogy eljöjjön értünk a hercegünk, addig Cressida Bonas fogta, és kidobta a sajátját. Sajtóértesülések szerint ugyanis ismét szingli a brit királyi család 29 éves trónörököse. Legutóbb még a házasságukról cikkeztek, most azonban már a szakításuktól hangosak a híradások. Ennek kapcsán a Life.hu összegyűjtötte az okokat, amiért valószínűsíthetően Bonas kisasszony lapátra tette Harryt, és amiért talán mi is így tettünk volna a helyében.IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.