Nincs több hír Schumacherről

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff -
pilóta hír hírzárlat Forma-1 Michael Schumacher baleset állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennyi volt! A több mint 5 hónapja kómában fekvő egykori Forma-1-es pilóta állapotáról nem kapunk többé híreket.

Ahogy a Life.hu is megírta, Michael Schumacher több mint öt hónapja fekszik kómában, mert december 29-én síbalesetet szenvedett a francia Alpokban. A német ex-autóversenyzőről az elmúlt időszakban egyre kevesebb információ jelent meg, amióta április elején Sabine Kehm, a pilóta menedzsere nyilatkozott – írja a sportgeza.hu.

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

Ezt a csendet próbálta megtörni a spanyol El Mundo Deportivo, amely még a múlt héten azt írta Kehmre hivatkozva, hogy a kórházban fekvő német orvosai bizakodnak, miután Schumacher egyre többször van pillanatokra magánál, és akkor kapcsolatba is tud lépni környezetével.

A spanyolok értesülését viszont Kehm gyorsan cáfolta, az olasz La Gazzetta dello Sportnak azt mondta, nem is beszélt senkivel az El Mundo Deportivótól, így nem tudja, mi alapján írták azt a múlt héten. „Nincs velük semmi kapcsolatom" – mondta a német menedzser, aki azt is hozzátette, hogy már nem adnak ki hivatalos közleményeket Schumacher állapotáról, vagyis tulajdonképpen hírzárlat van róla. Így azt sem tudni, hogy egyáltalán tervezik-e átszállítani Michael Schumachert az otthonába, és ha igen, akkor mikorra várható ez.

Sabine Kehm azt már korábban megmondta, hogy ha hazaengedik Schumachert, onnantól egyetlen hír sem fog kiszivárogni róla. Úgy tűnik, hogy ezzel nem vártak addig, és már a kórházból sem közölnek új információkat róla.

Meghalt Winston Churchill lányahttp://www.life.hu/news/20140602-winston-churchill-nehai-brit-miniszterelnok-legkisebb-lanya-mary-soames-meghalt.htmlMary Soames, Sir Winston Churchill néhai brit miniszterelnök legkisebb lánya 91 éves korában rövid betegség után hunyt el.NewsKiderült, melyik zenekar nyeri a B The First tehetségkutatóthttp://www.life.hu/news/20140602-a-b-the-first-tehetsegkutatot-kiderult-melyik-sulizenekar-nyeri-meg-egy-szavazas-szerint.htmlMini közvélemény-kutatást tartottunk arról, szerintetek ki lesz a befutó a B The First online tehetségkutató döntősei közül. A nyertes a VIVA Comet-gálán léphet fel.News--"Most jó nőnek lenni" - Sztárszerzőink a Life.hu Csajfesztenhttp://www.life.hu/news/20140601-a-life-hu-sztarszerzoi-szily-noraval-beszelgettek-a-csajfeszten.htmlA Life.hu Csajfeszt csúcsnapján, szombaton szinte valamennyi sztárszerzőnk ott volt a város legcsajosabb fesztiválján. Szily Nóra Müller Péterrel, Csonka Andrással, Takács Nórával, Ördög Nórával és Nánási Pállal beszélgetett a Nagyszínpadon. Vasárnap sem maradtok Life.hu-sztárszerzők nélkül: az UFF-os csajok 16.00-ig finom falatokkal várnak a helyszínen.NewsFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.