mászás szépségverseny Miss International Hungary Rippel Ferenc fal boulder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendhagyó edzésprogramra vitték a Miss International Hungary szépségverseny-jelöltjeit, ahol a lányok szó szerint falra másztak edzőjüktől, Rippel Feritől.

A Life.hu újságírója egy boulder terembe indult falat mászni a hétvégén. Azonban amikor belépett, nem értette, honnan került elő az a sok szép lány, akik éppen a rücskös falak meghódítására készültek. Aztán kiderült, a szervezők úgy döntöttek, tesztelik a szépségkirálynők bátorságát és erejét, ezért a Monkey Boulder terembe vitték őket, ahol gyakorolhatták a falmászás csínját-bínját.

Forrás: Miss International Hungary

„Számomra a falmászás nem okozott problémát, mert tíz éve mászom, boulderezem, sziklázom. Az artisták izmai ezekhez a sportokhoz remekül idomulnak" – kezdte Feri, aki szerint a boulderezés nagyon szépen szálkásít és egyszerre edzi a test minden izmát. „Azért jöttünk, mert minden hétvégére programot szervezünk a lányoknak és hetente különféle kihívások elé állítjuk őket. Most a falmászás volt soron. A Miss International Hungary idén, a világon egyedülálló módon egy reality keretében kerül lebonyolításra és minden héten kiesik egy versenyző. A döntő pedig augusztus 15-én lesz" – magyarázta Feri, aki úgy látta, Dimovics Kingának ment legjobban a falmászás.

Dimovics Kinga Forrás: Miss International Hungary

„Most próbáltam ilyen komoly keretek között először a falmászást. Nagyon tetszett, bár a megerőltetéstől fáj a kezem. Szerintem a jövőben ki fogom még próbálni ezt az izgalmas sportot" – mosolygott Kinga.

A Miss International világverseny 2014-ben már 54. alkalommal kerül megrendezésre, amin több mint 70 ország szépségkirálynői vesznek részt. A nemzetközi döntő 2014. november 14-én lesz Tokióban, ahol Magyarországot a Miss International Hungary szépségverseny győztese fogja képviselni.
Megvan Zimány Linda új áldozata?http://www.life.hu/bulvar/20140602-zimany-linda-modell-jude-law-filmsztar-utan-ujabb-vilagsztarra-craig-david-brit-enekesre-vetette-ki.htmlA modell nem nyugszik. Úgy tűnik, a Jude Law-s történet után most egy újabb világsztárral cicázik.TV + Bulvár--Majka és Dopeman egymásnak esetthttp://www.life.hu/bulvar/20140602-majka-rapper-es-dopeman-rapper-osszeverekedtek-alkoholos-befolyasoltsag-alatt.htmlA két szókimondó rapper nem bírt a vérével: szombat este ütés ütést követett, míg sikerült szétválasztani őket.TV + Bulvár--Meglepő okból halasztotta el esküvőjét Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20140602-elhalasztotta-eskuvojet-varga-viktor-enekes-mert-cinthya-dictator-egyetemre-megy.htmlAz énekes arra hivatkozik, hogy kedvese, Cinthya visszamegy az egyetemre és ott biztosan el fog zülleni - írja a Blikk.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.