Vége Sarka Kata és Szabó Zsófi barátságának

Sarka Kata Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi barátnő barátság összeveszés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebvilág legismertebb barátnő párosa elfordult egymástól. Állítólag Sarka Kata és Szabó Zsófi hat hete nem beszél egymással.

A lányok eddig titkolták, hogy konfliktusuk lenne. Azonban a Bors gyanút fogott amikor Katától, a nemrég édesapját, Szabó Gyulát elvesztő színésznő hogyléte felől érdeklődtek.

Vége a legendás barátságnak Forrás: Origo

„Nem tudom, mi van vele, mert nem beszéltünk mostanában. Gondolom, úgy érzi magát, mint bárki más, aki elvesztette az édesapját, ez neki is nehéz időszak" – hárította először kérdésünket Hajdú Péter felesége. Arra azonban már nem akart válaszolni, mi az oka, hogy éppen most nem állnak szóba egymással, amikor barátnőjének a legnagyobb szüksége lenne rá, és támasza lehetne a gyászban: „Nem szeretnék a részletekről beszélni" – zárta rövidre Sarka Kata.

Hozzá hasonlóan Zsófi sem kívánt beszélni a témáról. Érthetetlen, hogyan változhatott mára mosolyszünetté egy ilyen bensőséges viszony. Egy ismerősük próbált magyarázattal szolgálni:

„Zsófi az utóbbi időben magába fordult, ami egyrészt érthető is, ám van, aki túlzásnak tartja, ismerve a körülményeket. Állítólag nem válaszol a hívásokra és az üzenetekre, úgy tudom, ez nagyon rosszul esett Katának, és Zsófi azóta sem kereste fel. Sőt, Dávidka anyák napi előadására sem ment el, pedig ő a keresztanyja. A temetés után eltűnt, és csak a szerelmén keresztül üzent Hajdúéknak" – mondta az összezörrenés vélt okait a neve elhallgatását kérő ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.