A celebvilág legismertebb barátnő párosa elfordult egymástól. Állítólag Sarka Kata és Szabó Zsófi hat hete nem beszél egymással.

A lányok eddig titkolták, hogy konfliktusuk lenne. Azonban a Bors gyanút fogott amikor Katától, a nemrég édesapját, Szabó Gyulát elvesztő színésznő hogyléte felől érdeklődtek.

Vége a legendás barátságnakForrás: Origo

„Nem tudom, mi van vele, mert nem beszéltünk mostanában. Gondolom, úgy érzi magát, mint bárki más, aki elvesztette az édesapját, ez neki is nehéz időszak" – hárította először kérdésünket Hajdú Péter felesége. Arra azonban már nem akart válaszolni, mi az oka, hogy éppen most nem állnak szóba egymással, amikor barátnőjének a legnagyobb szüksége lenne rá, és támasza lehetne a gyászban: „Nem szeretnék a részletekről beszélni" – zárta rövidre Sarka Kata.

Hozzá hasonlóan Zsófi sem kívánt beszélni a témáról. Érthetetlen, hogyan változhatott mára mosolyszünetté egy ilyen bensőséges viszony. Egy ismerősük próbált magyarázattal szolgálni:

„Zsófi az utóbbi időben magába fordult, ami egyrészt érthető is, ám van, aki túlzásnak tartja, ismerve a körülményeket. Állítólag nem válaszol a hívásokra és az üzenetekre, úgy tudom, ez nagyon rosszul esett Katának, és Zsófi azóta sem kereste fel. Sőt, Dávidka anyák napi előadására sem ment el, pedig ő a keresztanyja. A temetés után eltűnt, és csak a szerelmén keresztül üzent Hajdúéknak" – mondta az összezörrenés vélt okait a neve elhallgatását kérő ismerős.