Harry Styles Twitter fotó One Direction meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte teljesen meztelen fotó került fel a Twitterre Harry Stylesról. Azóta is folynak a találgatások: vajon tényleg pucér, vagy van rajta alsónemű?

Az internetezők fele azt találgatja, pőrén szerepel-e az alábbi fotón Harry Styles. A One Direction énekesének rajongóit a fiú unokatestvére örvendeztette meg a csupasz (?) képpel.

Forrás: Matt Selley/ Twitter

A pikáns felvétel a Twitterre került fel, de nem sokkal ezután törölték. Azonban nem elég gyorsan, ugyanis egy szempillantás alatt elterjedt az interneten. Te mit gondolsz, vajon tényleg ádámkosztümben heverészik Harry a fotelben?

Így változott az idők során Angelina Joliehttp://www.life.hu/news/20140604-angelina-jolie-oscar-dijas-hiresseg-junius-3-an-unnepli-39-szuletesnapjat.htmlA színész-rendezőnő betöltötte 39. életévét, amit Kínában ünnepelt meg.News--David Beckham visszatér a pályára?http://www.life.hu/news/20140604-david-beckham-egykori-futballsztar-a-visszatereset-fontolgatja.htmlAz egykori futballsztár, aki tavaly vonult vissza a profi labdarúgástól, a visszatérését fontolgatja. Mi nagyon örülnénk neki, ha ismét a pályán láthatnánk!NewsOrigoMonique Covet Rómában villantotthttp://www.life.hu/news/20140604-monique-couvet-az-ismert-pornoszineszno-a-colosseum-elott-villantott-bugyit.htmlMonique Couvet a Colosseumnál villantott. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.