Retteg a repüléstől VV Béci

Forrás: Life.hu -
Young G félelem repülés nyaralás VV Béci gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem valószínű, hogy valamelyik távolabbi nyaralóhely felé veszi az irányt VV Béci, azaz Young G, ugyanis mióta édesapa lett retteg a repüléstől.

A sikeres rapper nem szívesen hagyja magára édesanyjával tündéri kislányát, Napsugárt, még ha csak egy rövidebb belföldi turnéról is van szó.
"A kedvesem fodrászként dolgozik, és júliusban Egerszalókra hívták egy menyasszonyi konty elkészítésére. Egybekötjük a kellemeset a hasznossal, így nemcsak munkáról fog szólni az a hétvége, hanem mindnyájan elutazunk egy kis pihenésre, Tervezgettük, hogy meglátogatjuk az Angliában dolgozó bátyámat, de Hollandiában is vannak ismerősök, akik szívesen látnának minket. De nem merünk mindhárman felülni a repülőre, pedig fiatalabb korunkban nem féltünk annyira a repülőúttól, mint most. Mind a hárman haljunk meg? Inkább hosszú hétvégéket tervezünk, szigorúan hármasban" – osztotta meg velünk a VV Aureliót is oktató rapper, akihez kislánya nagyon kötődik.

Forrás: Life.hu


„Béci nemrég Erdélyben turnézott. Eleinte úgy terveztük, hogy mindannyian vele megyünk, de végül lemondtam a gyerek számára elég megterhelő, hétórás utazásról. Napsugár az édesapja falon lógó fényképét simogatta és sírt utána. Hiányzott neki a reggeli rituáléja, amikor felkelés után megyünk apának puszit adni. Ezért sem akarunk nélküle elutazni, mert nagyon megviseli Béci hiánya. Mondtam is neki, hogy vagy együtt utazunk, vagy nem megy sehová" – tette hozzá nevetve Adrienn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.