Tűzriadó volt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Forrás: MTI -
füst Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér tűzriadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Működésbe lépett a füst- és tűzjelző a budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren délelőtt, emiatt az utasoknak egy időre el kellett hagyniuk az épületet - tájékoztat az MTI-re hivatkozva az Origo.

Mivel a riasztás miatt ki kellett üríteni a repülőteret, a járatok feltorlódtak, így egy-két óráig is eltarthat, amíg a menetrend teljes egészében helyreáll.

Forrás: MTI

A Budapest Airport kommunikációs igazgatója, Hardy Mihály közölte: a jelenlegi információk szerint a füst az épületen kívülről származott.

Lezuhant egy kisrepülőgéphttp://www.life.hu/news/20140529-lezuhant-egy-kisrepulogep-kisapostagnal-ket-ember-meghalt.htmlLezuhant egy kisrepülőgép Kisapostagnál. A roncsokban két holttestet találtak.News--Repülőgépen szülte meg ikerbabáit egy orosz nőhttp://www.life.hu/news/20140510-a-terhessege-35-heteben-jaro-irina-vasylkovanal-a-polar-airlines-repulogepen-varatlanul-indult.htmlA terhessége 35. hetében járó Irina Vasylkovánál a Polar Airlines repülőgépen, váratlanul indult meg a szülés - írja a Dailymail. NewsOrigoÉvekig is eltarthat az eltűnt repülőgép utáni kutatáshttp://www.life.hu/news/20140425-evekig-is-eltarthat-az-eltunt-malajziai-repulogep-utani-kutatas.htmlEddig semmi említésre méltót nem találtak az Indiai-óceán elsőként kijelölt területének átvizsgálásakor – írja az Origo az MTI-re hivatkozva.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.