Világsztárokkal csalja férje Beyoncét

Forrás: www.time.com -
Jay-Z megcsalás Beyoncé Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint romokban van Beyoncé és férje, Jay-Z házassága. Egy magazin most úgy tudja, hogy a páros viharos szexuális életet él, és a rapper folyamatosan csalja feleségét – írja a Bors.

Már hetek óta arról cikkeznek a bulvármagazinok, hogy Beyoncé és Jay-Z házassága lassan menthetetlen lesz. Először az énekesnőt vádolták azzal, hogy kikezdett testőrével, ám a Life & Style magazin beszámolója szerint Jay-Z kapcsolatuk alatt több tucat nővel, többek között Rihannával, Rita Orával, Rachel Royjal és az egykori Miss Belgiummal is lefeküdt. Állítólag egyszer Beyoncé rajta is kapta már férjét az egyik nőjével.

Forrás: www.time.com

Beyoncé hatalmasat szelfizett - ezt látnod kellhttp://www.life.hu/news/20140604-beyonce-orias-instagram-kerettel-szelfizett-new-york-utcain.htmlBeyoncé New York utcáin sétálva nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett rajongóinak.NewsOrigoJót tett Beyoncé húga karrierjének a rugdosáshttp://www.life.hu/news/20140527-solange-knowles-karrierjenek-jot-tett-jay-z-megrugdosasa.htmlSokkal több eladást produkálnak az énekesnő számai a digitális zenei piacon most, mint a Jay-Z-vel történt incidens előtt.News--Beyoncé megtörte a csendet - íme, a liftes verekedés részleteihttp://www.life.hu/news/20140513-beyonce-testvere-megtepte-jay-z-t.htmlA MET-gálát követően Solange, Beyoncé testvére nekiesett Jay Z-nek. A verekedést a lift kamerája rögzítette. Hogy miért ugrott neki a nő a sógorának, nem lehet tudni – akár ittasság, akár Jay Z hűtlensége is állhat a dolog mögött. A napok óta húzódó botrány után most először nyilatkozott Beyoncé és Jaj Z az ügyben.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.