Bódi Sylvi leérettségizett

Forrás:facebook/Bódy Sylvi -
modell Bódy Sylvi terasz angol macska érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikerült az emelt szintű érettségi a szépséges modellnek, amit macskája társaságában egy pohár borral ünnepelt meg.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bódi Sylvi az elmúlt időszakot a tankönyvek fölött görnyedve töltötte, mert hosszú távú céljaihoz elengedhetetlen volt, hogy emelt szintű érettségit tegyen.

Forrás:facebook/Bódy Sylvi

"Jelentem emelt szintű angol szóbeli érettségin (szerintem egész sikeresen) túl vagyok, és a teraszomon borozok. A vizsgáztatók szimpatikusak voltak, élveztem a társalgást. Ezennel lezárom a közel féléves felkészüléssel és tanulással teli időszakot, s megnyitom a nyarat" – írta közösségi oldalán Sylvi.

Milliókat keres az Attractionhttp://www.life.hu/bulvar/20140610-attraction-tancegyuttes-millliokat-keres-miota-megnyerte-a-britain-s-got-talentet.htmlMagyarország leghíresebb táncegyüttese milliókat keres a haknikkal, mióta megnyerték a brit Csillag Születiket.TV + Bulvár--Sztárduettek Az ének iskolájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140606-a-tv2-az-enek-iskolaja-tehetsegkutato-kozepdontojeben-a-diakok-sztarokkal-enekeltek-duettet.htmlA középdöntőhöz érkezett a gyermek tehetségkutató műsor, kiderült, kik jutottak a legjobb hat közé. Köztük van már a nyertes is. A Life.hu-nak több tippje is van, ki lesz az idei évad legjobb diákja.TV + Bulvár--A véres támadásról vallott Shodeinde Dorkahttp://www.life.hu/bulvar/20140604-shodeinde-dorka-az-x-faktor-enekesnoje-veres-sokkolo-tamadas-aldozata-lett-amirol-reszletek-meselt.htmlAz X-Faktorból megismert énekesnőt a hétvégén pohárral arcon csapták. A sokkoló támadásról a Fókuszban mesélt Dorka.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.