luxusingatlan milliárd betörő Rihanna kastély költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milliárdokat érő kastélyba költözött Rihanna, miután az elmúlt években többször is meggyűlt a baja a betörőkkel.

A 26 éves énekesnő megelégelte, hogy folyamatosan tolvajok ólálkodtak az otthona körül, ezért múlt hónapban kiköltözött a házból, amelyet tavaly óta 65 ezer dollárért, tehát átszámolva majdnem 15 millió forintért bérelt.

Forrás: AFP

Alig tette ki a lábát a megunt fészekből, már meg is találta új otthonát, jelenleg egy Los Angeles-i kúriát választott lakhelyéül. Ha hinni lehet a pletykáknak, új, fantasztikus panorámával rendelkező luxusvillája is hasonló árkategóriában van, mint elődje: a 7 millió dollárt (azaz másfél milliárd forintot) érő kastélyt havi 60 ezer dollárért bérli. Bár az énekesnőnek komoly oka volt a költözésre (egy betörő ellen távoltartási végzést is kellett kérnie), az ilyen mértékű rongyrázást kicsit indokolatlannak találjuk. Na meg egy cseppet irigykedünk is.

Ki van éhezve a nőkre Istenes Bencehttp://www.life.hu/bulvar/20140610-istenes-bence-az-rtl-klub-musovezetoje-beindult-egy-dekoltazstol-jol-ki-lehet-ehezve-a-nokre.htmlKocsányon lógtak a szemei egy dekoltázson műsorvezetés közben Istenes Bencének.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCristofel tagadja a melegszexhirdetésthttp://www.life.hu/bulvar/20140610-vv-cristofel-a-valovilag-kubai-macsoja-melegeket-hirdeto-tarskereso-szexoldalon-hirdeti-magat.htmlVV Cristofelre egy melegeket hirdető társkereső szexoldalon bukkantak. TV + Bulvár--Benkő Dániel az Édes Életben tűnik felhttp://www.life.hu/bulvar/20140604-benko-daniel-lantmuvesz-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-lesz-lathato.htmlÚj szereplőként mutatkozik be az Édes Életben Benkő Dániel, aki azt ígéri, magát fogja adni és minden nőnek udvarolni fog. TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.