A hétvégén a Balaton partján lépett fel a világhírű énekesnő, aki a Reflektor magazinnak elárulta, miért imádja hazánkat, és mi a titka a több mint negyven éve tartó boldog házasságának. 

"Mindig szívesen térek vissza, mert csodálatos ez az ország. Tavaly nyáron egy fesztiválon léptem fel a budai várban, egyszerűen gyönyörű az a hely és a magyar közönség mindig lelkes, ami egy előadónak a legfontosabb" - mesélte Bonnie Tyler, aki bevallotta, imádja a magyar borokat és a koncertje után tervei szerint borkóstolásba kezd.

Az énekesnő bemutatta a Reflektor nézőinek a párját, sőt még azt is elárulta, hogy mi a titka a több mint négy évtizede tartó házasságuknak.

"Ugyanúgy, mint minden párnak, a mi kapcsolatunkban is vannak hullámvölgyek, de mi ezeket mindig igyekszünk együtt átvészelni. Talán azért is tartunk ki egymás mellett negyvenegy éve, mert szerelemből házasodtunk és még azelőtt, hogy én híres lettem. Én csak egy bárénekesnő voltam és ő volt a sztár. Még "72-ben indult az olimpián, ugyanis cselgáncsozott, úgyhogy jó lesz vele vigyázni" - viccelődött.