házasság Reflektor magazin Bonnie Tyler énekesnő Balaton RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén a Balaton partján lépett fel a világhírű énekesnő, aki a Reflektor magazinnak elárulta, miért imádja hazánkat, és mi a titka a több mint negyven éve tartó boldog házasságának. 

"Mindig szívesen térek vissza, mert csodálatos ez az ország. Tavaly nyáron egy fesztiválon léptem fel a budai várban, egyszerűen gyönyörű az a hely és a magyar közönség mindig lelkes, ami egy előadónak a legfontosabb" - mesélte Bonnie Tyler, aki bevallotta, imádja a magyar borokat és a koncertje után tervei szerint borkóstolásba kezd.

Az énekesnő bemutatta a Reflektor nézőinek a párját, sőt még azt is elárulta, hogy mi a titka a több mint négy évtizede tartó házasságuknak.

"Ugyanúgy, mint minden párnak, a mi kapcsolatunkban is vannak hullámvölgyek, de mi ezeket mindig igyekszünk együtt átvészelni. Talán azért is tartunk ki egymás mellett negyvenegy éve, mert szerelemből házasodtunk és még azelőtt, hogy én híres lettem. Én csak egy bárénekesnő voltam és ő volt a sztár. Még "72-ben indult az olimpián, ugyanis cselgáncsozott, úgyhogy jó lesz vele vigyázni" - viccelődött.

Schobert Norbi sem megy a dzsungelbehttp://www.life.hu/bulvar/20140611-schobert-norbi-nemet-mondott-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorra.htmlAhogy a Life.hu megírta, Havas Henriket és Vastag Csabát is csábította az RTL Klub a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorába, ám mindketten nemet mondtak a felkérésre. Most Schobert Norbi tette közzé, hogy őt is hívta a csatorna, ám nem megy, mint ahogy a TV2 realityjébe sem. Mi lesz velünk ezentúl?! TV + Bulvár--Kihúzta a gyufát Baukó Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140605-bauko-eva-pucer-fotot-posztolt-a-facebookra-magarol.htmlKéptelen leállni a magamutogatással Baukó Éva. A valóságshow-veterán néhány napja pucér fotót posztolt magáról a Facebookra, párja pedig nem vette jó néven az efféle kitárulkozást. Persze a képeket még egyszer megfuttatták a TV2 Aktívjában is. TV + BulvárOrigoBódi Sylvi is elhagyja a Cukormadarakathttp://www.life.hu/bulvar/20140604-bodi-sylvi-modell-pszichologia-szakon-tanul-tovabb-ausztral-vagy-angol-egyetemen.htmlAhogy a Life.hu korábban megírta, tanulási lázban ég Bódi Sylvi. A csinos modell eddig a nyelvtanulásra koncentrált, majd úgy döntött, pszichológus lesz. Most pedig a Facebookján bejelentette, nem dolgozik tovább együtt a Sugarbird csapatával. Mi történhetett? TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.