Kutyák minden mennyiségben

Forrás: Kaylee Greer/Facebook -
kutya élet fotó hivatás szenvedély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaylee Greer fotográfus a kutyák megörökítésében találta meg élete álmát. Kijelentette, az evés, ivás, alvás, lélegzetvétel mellett a kisállatok fotózása az, amelyre az életben mindenképpen szüksége van.

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy az ember ne azt csinálja, ami a szenvedélye" - vallja Kaylee Greer. A 28 éves fotóművész az egyetemen találta meg ezt, méghozzá a kutyafotózásban, keze alól pedig valóban übercuki képek kerülnek ki, amelyeket itt meg is nézhetsz.

Forrás: Kaylee Greer/Facebook

Segítség! Madárfiókát találtamhttp://www.life.hu/news/20140603-az-yvette-ciklon-viharai-miatt-megserult-madarakat-igy-lehet-megmenteni.htmlAz Yvette-ciklon viharai miatt rengeteg kismadár pusztult el vagy pottyant ki a fészekből. Ha ezzel találkozunk, természetes, hogy segíteni szeretnénk, no, de hogyan? Íme, a megoldás.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huŐ Biddy, a világutazó sünihttp://www.life.hu/news/20140603-biddy-a-vilagutazo-sun-az-instagram-sztarja.htmlMa a sünök szerelmeseinek kedveskedünk, és nem mással, mint Biddyvel, a kis világutazó tüskéshátúval. A disznócska most az internet legújabb sztárja, imádnivaló pofikájával pedig hol a világ egyik, hol a másik tájáról néz bele a kamerába. NewsOrigoPéntek van - Békaparádééééé!http://www.life.hu/news/20140523-wil-mijer-bekakrol-keszitett-gyonyoru-fotokat.htmlA boldog napozó békák után Wil Mijer fényképész csodás békafotóiba botlottunk. Be kell, valljuk, egyáltalán semmi nem jut az eszünkbe, csupán annyi, hogy gyönyörű színesek, és hogy szívesen látnánk közülük egyet a Life.hu címlapján... Ehhez pedig azért valamit írnunk kell róla. Legalább ennyit...NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.