Krasznai Tünde cáfolja, hogy balhézott egy fellépésen

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor balhé Krasznai Tünde fellépés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egykori énekesnője tagadja a botrányt, a szervezők szerint elfelejtette a dalszöveget és CD sem volt nála egy hétvégi rendezvényen.

Krasznai Tünde a Miss Dundi és Dögös szépségverseny döntőjén vett részt szombat este, mint sztárfellépő. Az esemény szervezője szerint az egykori x-faktoros borzasztóan viselkedett. Tünde viszont másképp emlékszik a történtekre.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nem elég, hogy elhagyta a teremben a CD-n lévő zenei alapot, nem tudta a szöveget, csak halandzsázott. Ráadásul hosszú időre eltűnt egy férfival. Panaszolta, hogy ő nem fogyaszthat ingyen a büfében, de ez mindegy is volt, mert mindenkivel meghívatta magát. Nem csak ingyen piát kért, azt is elvárta volna, hogy vigyünk neki vacsorát, küldjünk érte kocsit" – panaszolta a Borsnak az egyik szervező.

A lapnak Tünde így reagált: „Kikérem magamnak ezt a hazugságot! Hogy ne tudnám annak a két dalnak a szövegét, amit akkor is tudok, ha álmomban felkeltenek, hiszen az X-Faktorban is előadtam. Az pedig egyenesen nevetséges, hogy elhagytam a CD-met, éppen ők voltak azok, akik elkutyulták, ezért nekem kellett hazarohannom egy másikért, mielőtt továbbmentem volna a következő bulira. Mindezt a barátnőm is tanúsíthatja, aki elkísért a hétvégén" – magyarázta a lány, majd leszögezte, ő csak húsz percre ment ki dohányozni azzal a férfival, akivel összeboronáltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.