Jól indult a strandszezon

Forrás: Thinkstock -
forgalom strand Pünkösd fürdő bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fürdők összességében magasabb forgalmat és bevételt értek el, mint tavaly ilyenkor.

A májusi időjárás csak mérsékelten hatott a hazai fürdők forgalmára: bár a hónap közepén az országon végigvonuló zivatarok visszaesést okoztak, a május 1-jei hosszú hétvége és a többi napsütéses hétvége ezt kompenzálta - mondta Juhász Szabolcs, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára a Napi Gazdaságban. Így a fürdők összességében kissé magasabb forgalmat és bevételt értek el, mint tavaly ilyenkor.

Forrás: Thinkstock

A kedvező trend június elején is folytatódott. A pünkösdi hosszú hétvégén hirtelen érkezett nyári meleg megtöltötte a fürdőket, amelyek a vártnál magasabb, a júliusi és augusztusi napokat idéző forgalmat tapasztaltak. A három nap alatt országszerte több százezren fordultak meg a strandokon.

A Magyar Fürdőszövetség az idei strandszezontól országosan 3-5, míg a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. a fővárosban 10 százalékos forgalomnövekedést vár az előző évhez képest.

Cigányzenére mulatott hazánkban Harryhttp://www.life.hu/news/20140612-harry-herceg-ciganyzenere-mulatott-a-magyarorszagon-levo-eskuvon.htmlA titokban Magyarországon és Szlovákiában járó hercegnek cigányzenészek húzták a talpalávalót a buliban.News--Gigadugó várható Budapestenhttp://www.life.hu/news/20140611-az-1-es-villamos-felujitasa-hatalmas-dugokat-okoz-budapesten.htmlAz 1-es villamos felújítása eddig csak Óbudán és az Árpád híd környékén okozott hatalmas dugót, most elkezdődött a munka a Hungária körúton is, a Lehel út és a Népliget között – írja a Blikk nyomán az Origo.NewsOrigoJön! Jön! Jön! A Dumb és Dumber 2http://www.life.hu/news/20140611-a-dumb-es-dumber-2-elso-elozetese-megjelent-jim-carrey-es-jeff-daniels-foszereplesevel.htmlMegjelent a Dumb és Dumber második részének trailere. Irtó vicces lesz.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.