Mint ismeretes, Sarka Kata cometes gálaruhája közel egymillió kétszázezer forintot kóstált. A legmeglepőbb azonban mégsem ez volt, hanem amit utána mondott.

Ezeket a márkákat Magyarországon egyetlen helyen lehet beszerezni, egy Andrássy úti luxusáruházban – árulta el Kata a Borsnak.

Forrás: Life.hu/Hámori Zsófia

A legmeglepőbb azonban mégsem az volt, hogy a pink Yves Saint Laurent ruha hétszázezer, a hozzá tartozó lakkcipő háromszázezer, a Jimmy Choo táska pedig több mint kétszázezer forintba került, hanem az, amit Kata utána nyilatkozott.

"Igyekeztem olyan ruhát felvenni, ami illik a VIVA Comet fiatalos hangulatához és az egyéniségemhez. Jól éreztem magam ebben a visszafogott szabású, izgalmas színű ruhában. Huszonhat éves, kétgyermekes családanya vagyok és cégvezető, ma már nem engedhetem meg magamnak, hogy olyan merész, kihívó ruhákat hordjak, amilyeneket néhány évvel ezelőtt."

Akkor ez most azt jelenti, hogy visszafogja magát, és soha többet nem fog majd villantani? És szexi fürdőruhás fotók sem lesznek? Hát ez bizony nagy kár lenne.