Egész napos óriásdugó lehet hétfőn Budapesten

Forrás: www.facebook.com/bkkbudapest -
BKK 1-es villamos Budapest forgalmi változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőtől forgalmi változások lépnek érvénybe Budapesten az 1-es villamos meghosszabbítása miatt, napközben állami delegációs és protokollesemények miatt lesz nehézkes a közlekedés, este a Scorpions, majd az Omega koncertje miatt is fennakadások lehetnek. Ha lehet, inkább ne ülj autóba, mert hatalmas dugóra lehet számítani.

Már csak pár hónap és valósággá válik a 20 éves álom: átmegy az 1-es villamos a Rákóczi hídon, egészen a Fehérvári útig - írja a BKK Facebook-oldala. Június 16-ától, hétfőtől a Fehérvári út és a Hengermalom út csomópontjában kezdik az 1-es villamos újbudai meghosszabbítását.

Forrás: www.facebook.com/bkkbudapest

Hétfőtől egészen augusztus végéig több dél-budai villamosjárat közlekedése is változik: teljes útvonalon, de két szakaszra osztva közlekedik a 18-as, a 41-es, és a 47-es villamos. Az Etele út/Fehérvári út megállóhelyen le kell szállnod és a kereszteződés másik oldalán, körülbelül 250 méter gyaloglás után tudsz a járatra ismét felszállni. Ez még nem minden.

Június 16-án, hétfőn a főváros közúti és közösségi közlekedési forgalmát napközben állami delegációs és protokollesemények befolyásolják jelentősen, míg az esti órákban a Hősök terén tart ingyenesen látogatható koncertet a Scorpions, majd az Omega zenekar. Ha teheted, ne ülj autóba. A részletekért csekkold a BKK honlapját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.