fehér cápa Sydney GoPro Ausztrália sziklaugrás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi GoPro kamerával a fején beleugrott az óceánba az egyik sydney-i kikötőben. Ami ezután jött, arra senki sem számított...Félelmetes. Ijesztő. Besz...ás!

Nem mindennapi eset történt a minap Ausztráliában! Egy fiatalsrác GoPro kamerát szerelt a fejére, hogy megörökíthesse sziklaugrása minden mozzanatát. A haverok szépen elintegették, ő bátran ugrott, majd amint a feje a vízfelszín felé ért, arra lett figyelmes, hogy hevesen integetnek és mutogatnak, ugyanis egy fehér cápa közeledett felé. Konkrétan kartávolságon belül voltak a vízben mindketten. A srácnak sikerült kiúsznia a partra. A félelmetes videót (amelyet néhány nap alatt 17 millióan kattintottak le!) alább megnézheted:

Férfi kollégánk röviden csak így kommentálta a videót: "én átfestettem volna a vizet." Piszok mázlija volt, az biztos! Egy szerencséje lehetett, hogy az állat nem volt éhes...

Prostituáltak is rúgták a bőrt Brazíliábanhttp://www.life.hu/news/20140616-prostitualtak-fociztak-braziliaban-hogy-felhivjak-a-figyelmet-a-nok-kizsakmanyolasara.htmlÖrömlányok fociztak egyetemistákkal Belo Horizontéban. Így akarták felhívni a figyelmet a nők kizsákmányolása ellen.News--Véget ért a Budapest Petfest - A legcukibb fotókhttp://www.life.hu/news/20140616-budapest-petfest-kutya-es-kisallat-fesztival-legjobb-fotoi.htmlOrigoPucér fürdőzés közben kapták lencsevégre a horvát válogatottathttp://www.life.hu/news/20140616-a-horvat-valogatott-jatekosai-meztelenul-furodtek-a-medenceben-a-foci-veben.htmlA játékosok meztelenül mentek le úszni szállodájuk medencéjébe, de a lesifotósoknak hála kiszivárogtak a felvételek.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.