Prostituáltak is rúgták a bőrt Brazíliában

Brazília prostituált focivébé Belo Horizonte kizsákmányolás foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömlányok fociztak egyetemistákkal Belo Horizontéban. Így akarták felhívni a figyelmet a nők kizsákmányolása ellen.

Amíg mindenki a 2014-es brazil focivébé lázában ég és izgatottan nézi a pályán lévő meccseket, addig a minap az „oldalvonalon" is lezajlott egy nem mindennapi mérkőzés. Prostituáltak és egy keresztény evangéliumi csoport egyetemistái játszottak egymás ellen Belo Horizontéban. A szexmunkások jogaira, a nők kizsákmányolására szerették volna ráirányítani a figyelmet. A rögtönzött mérkőzést az utcán tartották lelkes járókelők és bámészkodók örömére.

/1406/Prost201461611314

A brazil prostik már régóta reklamálnak a diszkrimináció miatt, és többször felszólították a kormányt arra, kezelje hivatásukat úgy, mint az összes többi foglalkozást, valamint programokkal segítse az idősebb kurtizánokat. Egy helyi alapítvány 80 ezer érintettnek ajánlotta fel, hogy ingyenes angol nyelvleckéket ad nekik a focivébé miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.