Bruce Willis nagymamának öltözött

Forrás: Twitter/Scout Willis -
nagymama Bruce Willis Twitter Scout Willis vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces képet posztolt a minap Bruce Willisről lánya, Scout Willis. Mi legalábbis nevetünk rajta, nem tudjuk, a híres papa vajon hogy reagált...

A pár hónapja még saját testét mutogató Scout a minap a Twitterére töltötte fel a kacagtató fotót, amelyen apja vörös, loknis parókát és virágmintás nagyi szerkót visel. Íme:

Forrás: Twitter/Scout Willis

Ha ez nem lenne elég, a színész a parókába hajcsavarókat is tett, végül pedig egy hatalmas fehér gyöngysorral tette fel a pontot az i-re.
A lány egy másik képet is posztolt édesapjáról, ami már jobban beleillik a sármos színész imidzsébe: Bruce félmeztelenül fekszik egy kádban, széttárt lábakkal.

Forrás: Twitter/Scout Willis

Így örül Angela Merkel a német válogatott sikerénekhttp://www.life.hu/news/20140617-angela-merkel-nemet-kancellar-igy-szurkolt-a-valogatottnak-a-brazil-fociveben.htmlAngela Merkel német kancellár személyesen is ott volt a hétfői német-portugál rangadón a brazil focivébén. A győztes német válogatottal közösen még egy csoportkép is készült vele.News--Gisele Bündchen elnöki feladatot kapott a focivébénhttp://www.life.hu/news/20140617-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-adja-at-a-trofeat-a-focivebe-gyoztesenek-dilma-rousseff-elnok.htmlAz elnök helyett a brazil szupermodell adja majd át a trófeát a labdarúgó-világbajnokság győztesének a Boston Globe értesülései szerint.News--Találd meg a lelki társaidat a Facebookon!http://www.life.hu/news/20140617-a-five-nevu-ceg-letrehozott-egy-facebook-alkalmazast-amely-felrajzolja-a-szemelyisegunket.htmlAz öt alapvető tulajdonságot méri Facebook-posztjaink alapján egy új gyorsteszt, amely arra is alkalmas, hogy összevessük magunkat ismerőseinkkel - írja a hvg.hu. Az alkalmazást mi is kipróbáltuk, igazán jó játék.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.