Szecsődi Kari prostituált Facebook előadó Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori megasztárosnak igazán nem kell csodálkoznia, ha a "szájára" veszi a bulvár. 

Szecsődi Kari legutóbbi - vélhetően - fellépőszettje mellett igazán nem lehet szó nélkül elmenni, ám igaz, szavakat találni is nehéz a látványra. De nincs miért aggódnunk, az énekes barátai ezért a fotóért is odáig vannak, sőt, mi több, egyenesnek dögösnek találják az egykori Károlyt. Íme:

Forrás: Szecsődi Kari/Facebook

Karit a minap profi stáb varázsolta nővé, nos, azokon a fotókon azért másképp nézett ki.

A TV2-höz igazol Vastag Tomihttp://www.life.hu/bulvar/20140616-vastag-tamas-az-x-faktor-versenyzoje-a-tv2-hoz-igazol.htmlBár az RTL Klub X-Faktora tette ismertté, a TV2-n folytatja pályafutását Vastag Tamás.TV + BulvárFotó: Mudra László - OrigoÍgy rázza a rongyot Győzikehttp://www.life.hu/bulvar/20140616-gaspar-gyozo-aranykoronat-vasarolt-keresztlanya-eskuvojere.htmlMegirigyelhette Berki Krisztián Natasa Zselykének ajándékozott aranytömbjét Gáspár Győző. A showman gondolt egy nagyot, és keresztlánya esküvőjére aranykoronát vásárolt Klapka Györgytől. TV + BulvárOrigoPárjával forgatott klipet L.L. Juniorhttp://www.life.hu/bulvar/20140616-l-l-junior-parjaval-csillaval-videoklipet-forgatott-a-duna-parton.htmlGyermeke édesanyja is szerepel abban a videoklipben, amelyet L.L. Junior a minap forgatott.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.