Táncoló pitbull – állati koreográfia!

tánc pitbull gazda koreográfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gazdijával ropja, keleti zenére a pitbull. A vérszomjas vérmérsékletéről híres kutyáról nem gondoltuk volna, hogy táncikálásban jeleskedik.

Táncoló gazdijával közös koreográfiát mutatott be egy pitbull, aki úgy pörög-forog gazdija körül, mintha mindig ezt csinálta volna. Nagyon profik! A szenzációs előadást alább megnézheted:

Elolvadtunk... http://www.life.hu/news/20140617-booboo-a-guianai-tengerimalac-az-internet-sztarja.htmlA zabálnivaló állatos fotók nézegetése ma sem maradhatott ki a Life.hu szerkesztőségének programjából. A hétfői kopasz állatkák után most a guineai tengerimalacokra kattantunk rá.NewsOrigoProstituáltak is rúgták a bőrt Brazíliábanhttp://www.life.hu/news/20140616-prostitualtak-fociztak-braziliaban-hogy-felhivjak-a-figyelmet-a-nok-kizsakmanyolasara.htmlÖrömlányok fociztak egyetemistákkal Belo Horizontéban. Így akarták felhívni a figyelmet a nők kizsákmányolása ellen.News--Szemtől-szemben egy fehér cápávalhttp://www.life.hu/news/20140616-feher-capaval-talalkozott-a-vizben-egy-sziklaugro-ferfi-sydneyben.htmlEgy férfi GoPro kamerával a fején beleugrott az óceánba az egyik sydney-i kikötőben. Ami ezután jött, arra senki sem számított...Félelmetes. Ijesztő. Besz...ás!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.