Hétvégén már fellépése lesz Varga Viviennek

Forrás: TV2 -
döntősök esküvő hétvége Az ének iskolája fellépés Varga Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Miklós lánya a legjobbak között végzett Az ének iskolájában, most pedig az első felkérés is megérkezett a tehetséges kislányhoz.

Bár még csak két nap telt el a záróvizsga óta, Vivient már megtalálták a felkérések, a hétvégén egy esküvőn is énekel – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Életre szóló barátságok is születtek a néhány hét alatt. Artúrral és Rolival igazán közel kerültünk egymáshoz. Talán ezért is olyan jó érzés Artúrt olyan boldognak látni, osztályelső lett és megnyerte Az ének iskoláját" – áradozott Varga Miklós lánya, aki bár a tehetséggondozó padjába nem ülhet vissza, igyekszik a suli falain kívül is érvényesülni.

„Mindenki vigasztal, hogy nyugodjak meg, mert még csak most kezdődik minden. Lehet, hogy igazuk van, hiszen már most vannak felkéréseim. Szombaton például egy esküvőre hívtak, hogy énekeljek néhány dalt a násznépnek" – árulta el Vivien.

Mellbedobással pózolt Alexahttp://www.life.hu/bulvar/20140617-alexa-az-ejjel-nappal-budapest-bevallalos-szereploje-szexi-fehernemuben-pozolt.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest bevállalós szereplője, a szexi Alexa ismét megmutatta bájait.TV + Bulvár--Berki Artúr, Az ének iskolája nyertese: "Nem számítottam a győzelemre"http://www.life.hu/bulvar/20140613-berki-artur-enekes-nyerte-a-tv2-az-enek-iskolaja-tehetsegkutato-versenyet.htmlA mindig elegáns megjelenéssel és profi produkciókkal előrukkoló Berki Artúr lett idén Az ének iskolája évfolyamelső diákja. A Life.hu-nak elmesélte, egyáltalán nem számított rá, hogy ő lehet a legjobb.TV + Bulvár--Prostinak öltözött Szecsődi Karihttp://www.life.hu/bulvar/20140617-szecsodi-kari-egykori-megasztaros-prostinak-oltozott.htmlAz egykori megasztárosnak igazán nem kell csodálkoznia, ha a "szájára" veszi a bulvár. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.