Bugyitervezőnek áll VV Béci - Mivaaan?

Forrás: Life.hu -
bugyi rap Young G bolt VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Bécinek, alias Young G-nek rengeteg fellépése van, ő azonban a kemény munkával megkeresett pénzt a bugyibizniszbe forgatja.

A rappernek zsúfolásig telt a naptára fellépésekkel, videoklip-forgatásokkal, mégis feleségével, Adrival úgy döntöttek, hogy a befolyt pénzt nem a pihenésükre fordítják – írja a Bors.

Forrás: Life.hu

„Szeretnénk több lábon állni, de eddig mindig rossz emberekhez csapódtam. Most családi vállalkozásban gondolkodunk, és megbeszéltük, hogy a gázsimat visszaforgatjuk az üzletbe, ezért idén valószínűleg kihagyjuk a nyaralást. Talán egy-egy belföldi kiruccanás belefér majd az időnkbe és a keretbe" – magyarázta Béci, aki meglepő üzletben gondolkodik.

„Egy webshopot fogunk létrehozni, ahol a magunk által tervezett ruhákat és bugyikat áruljuk majd. Szeretem a szép fehérneműket, és hiszem, hogy kreativitással lehet még szebbeket is alkotni" – árulta el az egykori VV sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.