Megmutatták bájos csemetéiket a Balaton lakói

Forrás: Juhász Gábor -
szülő hattyú Balaton cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben nagy feltűnést keltenek a szürke kis hattyúk a Balaton parton, amikor először indulnak felfedezőútra a szüleikkel.

A Life.hu újságíróját elbűvölték a pelyhes tollú kishattyúk, akik a part mellett portyáztak szüleikkel. A nyár biztos jele, amikor a hattyúcsaládok megjelennek a strandon finom falatokat remélve. Aki szemfüles, az hétről-hétre nyomonkövetheti, ahogy a kis madarak egyre nagyobbak lesznek és tolluk fehéredni kezd. De be kell vallanunk, akkor a legaranyosabbak, amikor szüleik mellett félénken próbálják felfedezni a világot.

Forrás: Juhász Gábor
Készíts dínós és cicás finomságokat: így biztosan élvezni fogod a sütést!http://www.life.hu/news/20140618-sodrofa-amivel-cicakat-dinokat-bajszot-nyomdazhatsz-a-tesztaba.htmlDizájnos sodrófákat készít egy lengyel lány. Zuzia Kozerska célja, hogy vidámságot csempésszen a sütés folyamatába. Nagyon kúl!NewsOrigoMindenki a mexikói csodakapusról beszélhttp://www.life.hu/news/20140618-guillermo-ochoa-a-mexikoi-valogatott-kapusarol-6-erdekesseg-amit-tudnod-kell.htmlGuillermo Ochoa, a mexikói válogatott kapusa hihetetlenül védett a keddi brazil-mexikó meccsen, amely végül 0-0-ra végződött. Azóta a fél internet róla beszél. Íme, 6 érdekes tény/tévhit a játékosról, amit mindenképp tudnod kell!News--Elolvadtunk... http://www.life.hu/news/20140617-booboo-a-guianai-tengerimalac-az-internet-sztarja.htmlA zabálnivaló állatos fotók nézegetése ma sem maradhatott ki a Life.hu szerkesztőségének programjából. A hétfői kopasz állatkák után most a guineai tengerimalacokra kattantunk rá.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.