focimeccs cukiság focivébé videó elefánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki eddig nem szerette a focit, az az elefántkölykök játéka után tuti, másképp fogja gondolni. Cukiság a négyzeten.

Ha már focivébé, akkor kössük össze a kellemest a hasznossal: az alább látható árván maradt elefántkölykök álltak ki egymás ellen egy futballmeccs erejéig, ahol volt cselezés, vetődés és még egy kis szabálytalankodás is. Oktatófilm következik arról, hogyan kell focizni, ha te is egy ilyen cuki elefántbébi vagy:

Hajrázz csajosan, ahogy kell! Szurkolólány-sminkek a foci-vb idejérehttp://www.life.hu/trend/20140613-futball-vilagbajnoksag-2014-szurkololany-sminkek-csajoknak.htmlUgye te is nagyon vártad már a foci-világbajnokságot? Az éljenző tömeg, a nagy pohár sör sajtos tallérral bár nem a lányok álmainak netovábbja, de ha kicsit lelkesedsz, és jó poénnak tartod a szurkolást, netán lehetőséged van élőben részt venni, akkor cikkünk neked szól. A Life.hu sminktippjei következnek a vébé idejére.TrendOrigoHa unod a focit, menj divatbemutatóra - éjszaka!http://www.life.hu/kult/20140604-kulturalis-programajanlo-junius-19-es-25-kozott.htmlA vébészezon sok párkapcsolatban konfliktusokat szül, hiszen nem minden nőről mondható el, hogy odáig lenne a labdarúgásért, a férfiak többsége viszont annál inkább szereti. Ha te sem kedveled a focit, a pasid ellenben éjjel-nappal a tévén csüng, ne vitatkozz vele, hanem találd fel magad: szervezz csajos programot! KultOrigoMi is van a focivébé csodaspray-jében?http://www.life.hu/news/20140618-a-gyepspray-osszetevoi-ezert-tunik-el-a-vonal-a-2014-es-fociveben.htmlA 2014-es focivébé egyik újdonsága az úgynevezett gyepsray, amelyet szabadrúgáskor rajzolnak fel, hogy aztán pár perc múlva már el is tűnjön.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.