állampolgárság Shiloh Jolie-Pitt Namíbia II. Erzsébet brit királynő humanitárius akció lovagi cím Angelina Jolie jószolgálati nagykövet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő Erzsébet királynőtől kapott „Dame" megszólításának szeretné hasznát venni jószolgálati munkájához – ezért is válna namíbiai állampolgárrá. Mindjárt elmagyarázzuk.

Namíbiai állampolgárrá válna Angelina Jolie. A hatgyerekes édesanya úgy érzi, sokat segítene humanitárius tevékenysége során, ha használhatná a nemrég II. Erzsébet királynőtől kapott „Dame" megszólítást.

Forrás: AFP/The Walt Disney Company

Ám nem csak azért szeretné az állampolgárságot a színésznő: Angelina 8 éve itt adott életet Shiloh nevű lányának, aki félig namíbiai. A Namíbiai Nagykövetség szívesen veszi, hogy Angelina Jolie fontolóra vette a dolgot és örömmel venné, ha állampolgárukká válna.

Angelina Jolie gonosz és szeretjük - fordított mesék a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20140605-angelina-jolie-demona-filmje-kapcsan-osszegyujtottuk-a-negativ-hosokrol-szolo-filmeket.htmlA Demóna premierje is alátámasztja azt a benyomásunkat, hogy az utóbbi időben mintha divatba jöttek volna azok a filmek, amelyek olyan karaktert tesznek meg főszereplőnek, akinek a hagyományos történetmesélési sémák szerint az antihősnek, ellenfélnek, netán főgonosznak kellene lennie. Mivel pedig a mesékben a legélesebbek az ilyesfajta határok, ebben a műfajban még látványosabban működik a dolog. Angelina Jolie fordított Csipkerózsikája kapcsán utánanéztünk: kik manapság a legjobb rosszarcok? Kult--Így változott az idők során Angelina Joliehttp://www.life.hu/news/20140604-angelina-jolie-oscar-dijas-hiresseg-junius-3-an-unnepli-39-szuletesnapjat.htmlA színész-rendezőnő betöltötte 39. életévét, amit Kínában ünnepelt meg.News--Angelina Jolie kiszáll a filmiparból - A Kleopátra című film lesz utolsó szerepehttp://www.life.hu/kult/20140603-angelina-jolie-szineszno-alakitja-kleopatrat-egy-uj-eletrajzi-filmben.htmlDemóna karakterének eljátszása után újabb szerepre készülhet az Oscar-díjas híresség: film készül ugyanis Kleopátra életéről, akit a gyönyörű színésznő alakít majd.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.