A debreceni kolbászokról áradoznak külföldön

Forrás: Thinkstock -
külföld romkocsma újságíró CNN Magyarország Debrecen kolbász Budapest Tankcsapda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a magyar gasztronómiáról ír a CNN: Debrecen történelméről, legjobb helyeiről és a Tankcsapdáról is említést tesz az amerikai híroldal újságírója.

Debrecen a heavy metal és a hatalmas kolbászok városa – ezzel a címmel olvasható a CNN oldalán a második legnagyobb magyar várost méltató írás, amely azt hivatott bemutatni, hogy Magyarországon nem csak Budapest az egyetlen város.

Forrás: Thinkstock

Az újságíró, Jasper Winn nem csupán a híres debreceni finomságokat említi meg Debrecen kapcsán, hanem történelméről, építészetéről és helyeiről is ír. Többek között a helyi romkocsmáról, a Roncsbárról, amely – mint megtudjuk – a Tankcsapda zenekar tulajdonában áll, akiket a cikkíró a magyar Metallicának nevez.

Forrás: Thinkstock

Nem ez az első alkalom, hogy rólunk áradoznak külföldön: legutóbb budapesti látványosságaink vették le a Buzzfeedet a lábáról, a Guardian pedig téli vakációra invitálta olvasóit a magyar fővárosba.

Budapest a hátizsákosok kedvencehttp://www.life.hu/news/20140610-budapest-otodik-lett-a-varosok-nepszerusegi-listajan.htmlIzgalom és olcsóság ezt kínálja a turistáknak fővárosunk, amely ötödik lett a városok népszerűségi ranglistáján.News--Idén is Budapest lett a legolcsóbb városhttp://www.life.hu/news/20140528-budapest-lett-a-legolcsobb-varos-a-tripadvisor-legfrissebb-kedden-nyilvanossagra-hozott-kutatasa.htmlBudapest lett a legjobb ár-érték arányú város 2014-ben is a világ egyik legnagyobb utazási oldala, a TripAdvisor legfrissebb kutatása szerint. News--Titokban Magyarországon járt Harry herceg?http://www.life.hu/bulvar/20140611-harry-herceg-titokban-esztergomban-jart-a-hetvegen-egy-eskuvon-a-hirek-szerint.htmlA brit uralkodóház egyik legismertebb tagja a hírek szerint az esztergomi bazilikában bukkant fel egy háromnapos esküvőn. Nocsak!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.