Nem apja halála miatt zokogott az elefántcsontparti focista?

Forrás: AFP -
Serey Die focivébé foci elefántcsont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön Elefántcsontpart középpályása, Serey Die zokogott a himnusz alatt. A hírek szerint a mérkőzés előtt nem sokkal elhunyt édesapját siratta. Majd kiderült, csak a hangulat miatt érzékenyült el...

A Daily Mail úgy tudja, Serey Die két órával a meccs kezdete előtt tudta meg, hogy elhunyt az édesapja. A közösségi oldalakon nagyon sokan megosztották a 29 éves focista képeit, de csak ez után derült ki, mi is áll a háttérben. Ennek ellenére a sportoló 73 percet volt pályán az Elefántcsontpart-Kolumbia meccsen - írja az origo.hu.

Forrás: AFP

Serey Die azonban egy Instagram-poszttal tett pontot a róla és családjáról szóló találgatások végére - írja a sport.hir24.hu:

"Üdv, csak azt akarom mondani, hogy nem igaz, amit az apukám haláláról mondanak, mert ő 2004-ben hunyt el, most viszont a Világbajnoksággal járó izgatottság hatott meg és a büszkeség, hogy Elefántcsontpartot szolgálhatom. Gondolni sem mertem volna, hogy egy napon ilyen szinten fogok játszani. Elnézést kérek a hibáért, amit vétettem, sajnálom, ha csalódást okoztam. Isten áldjon meg benneteket - vége."

Csakhogy, ezt egy kamufelhasználó írta ki, ez pedig csak másnap délelőtt derült ki. Didier Drogba nem sokkal később Instagramján azonban megerősítette a hírt, miszerint csapattársa csak a hangulat miatt érzékenyült el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.