tehetséggondozás Az ének iskolája Tóth Kiara karrier tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetséges kiskamasz már szárnyalna, de még érnie kell!

Tóth Kiara, Az ének iskolája tehetségkutató verseny egyik tehetséges "tanulója", ha tehetné, már énekes karrierjét építegetné - de édesanyja szerint még fontosabbak a tankönyvek- írta a Bors.

Tóth Kiara még ráér karriert építeni Forrás: Facebook/Az ének iskolája

A kislánynak hiányzik a színpad, a reflektorok, a fellépés, hiányzik Az ének iskolájának hangulata, ám anyukája résen van és tudja, hogy lányának most még pihenésre van szüksége. És arra, hogy ősztől a tanulásra tudjon koncentrálni.

-Igen, hiányzik a lányomnak a színpad és kétnaponta Az ének iskoláját is felemlegeti, de mostantól a valódi iskolára kell koncentrálnia. Örülnék, ha a zenélés, az estleges fellépések nem mennének a tanulás rovására. Neki nem most kell karriert építenie, ehhez még túl fiatal. Kiara állatorvos, színésznő, de legfőképpen énekesnő szeretne lenni, ezért viszont sokat kell még tanulnia – szögezte le a büszke édesanya, aki szeretné lányát minél tovább maga mellett tudni, s amiben csak lehet, támogatni."- osztotta meg a Borssal az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.