Végzetes fertőzés okozhatta Szöllősy-Csák Gergely halálát

Heti Hetes Dumaszínház Szöllősy-Csák Gergely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, tragikus hirtelenséggel elhunyt a Dumaszínház tagja, Szöllősy-Csák Gergely. A Showder Klubban és a Heti Hetesben is többször feltűnő fiatalember halála megrázta pályatársait is.  

A Dumaszínház társulatának vezetője a Borsnak elmondta, őket is váratlanul érte a hír. "Gergő nagyon régen tűnt fel a Dumaszínházban, ő volt az egyik legvagányabb, legkeményebb poénokat is bevállaló, egyik legérdekesebb fellépőnk" – jelentette ki megrendülve Litkai Gergely, aki a társulat nevében is részvétét fejezte ki a hozzátartozóknak.

Forrás: Facebook/Dumaszínház

Jáksó Lászlót, aki a Heti Hetesben ülhetett egy asztalnál Gergővel, szintén mélyen lesújtotta a tragédia. "Egy nagyon fiatal ember volt, nagyon okos, aranyos, és nagyon kedveltem. A Heti Hetesben is megállta a helyét, jó humorú, helyes ember volt. Mindig megráz, ha egy fiatal hal meg" – nyilatkozta.

Bár hivatalosan még nem erősítették meg, a hírek szerint a 36 éves fiatalember halálát egy a kórházban végzetesre fordult fertőzés okozta.

Hajléktalanok bújnak össze Marilyn Monroe - valhttp://www.life.hu/news/20140621-marilyn-monroe-monoumentalis-szobra-a-szemettelepre-kerult-kinaban.htmlA szexideál monoumentális szobra egy szeméttelepre került Kínában.News--Gwyneth Paltrow az anyukája miatt zokogotthttp://www.life.hu/news/20140621-gwyneth-paltrow-szineszno-edesanyja-szinhazi-bemutatojan-sirta-el-magat.htmlA szépséges színésznő édesanyja színházi bemutatóján sírta el magát.News--Hátat fordít Hollywoodnak: namíbiai állampolgár lesz Angelina Joliehttp://www.life.hu/news/20140620-angelina-jolie-namibiai-allampolgar-lesz.htmlAz Oscar-díjas színésznő Erzsébet királynőtől kapott „Dame" megszólításának szeretné hasznát venni jószolgálati munkájához – ezért is válna namíbiai állampolgárrá. Mindjárt elmagyarázzuk.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.