VV Charlotte VV Alexa VV Dorka VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már beszámoltunk róla, VV Dorka a valóságshow-ból való kiesése után arról beszélt, hirtelen jött ismertségét zenei pályán szeretné kamatoztatni. Nos, a cserfes szöszi lány nem tétlenkedett, már itt is az első remekmű. Most ennek apropóján összegyűjtöttük más VV-játékosok próbálkozásait is, ugye, nem árulunk el titkot, ha kijelentjük, egyikből sem lett zenei karrier. 

Akkor elsőként kezdjük is Dorkával. Az alábbi produkcióról még nem sok szó esett az interneten, de annyi biztos, a lány felkészülhet arra, hogy kap hideget-meleget.

Alexa és Charlotte Médiabomba című mélyértelmű alkotása - néhány hete - a Buddha-nyugalmú felhasználókat is kibillentette a lelki egyensúlyukból. Ha unatkozol, hallgasd meg!

VV Iza a nagysikerű Suna című klipben tűnt fel, igaz, csak látványelemként és még ismertté válása előtt. Közönségességfaktor 10/10.

A korábbi szériákból Cristofel Kubai ritmusa borzolta a kedélyeket...

... VV Zsófika Rágógumi című dala pedig nyilván felejthetelenként vonult be a poptörténelembe.

Ízlés dolga, de mindenképpen üdítő kivétel a zenei karriert befutni kívánók között az első széria ezüstérmese, Majka. Neki tényleg bejött az élet, a Belehalok című slágerüket két év alatt több mint kétmillióan kattintották le.

Kanye West becsavarodott? http://www.life.hu/bulvar/20140622-kanye-west-ugy-veli-isteni-kuldetese-van.htmlFura kijelentést tett a friss házas Kanye West a heatworld.hu-nak. Úgy véli, isteni misszió részeként született a Földre. Szuper! TV + Bulvár--Színpadra vágyik Zana Józsefhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-zana-jozsef-szinesz-nem-kap-munkat-veszelyben-a-megelhetese.htmlA súlyos műtéten és depresszión átesett Zana József semmit sem szeretne jobban, mint újra dolgozni. Az idős színészre azonban nem tartanak igényt a színházak.TV + BulvárOrigoLedobta ruháit Munkácsy Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140622-munkacsy-kata-a-baratok-kozt-volt-szereploje-pucerra-vetkozott-kamerak-elott.htmlMég soha nem láthattuk ilyen gyönyörűnek a Barátok Köztből nemrég távozó Munkácsy Katát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.