Egy ismeretlen szigetre gyakorolta a leszállást a maláj pilóta?

Forrás: AFP/Manan Vatsyayana -
pilóta szimulátor eltűnés maláj gép leszállás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A több mint három hónapja eltűnt maláj gép ügyében a nyomozók rekonstruálták a pilóta szimulátorjáról törölt adatokat. Kiderült, hogy egy meg nem nevezett indiai-óceáni szigeten gyakorolta a leszállást.

Még mindig rejtély, hova tűnhetett el a maláj légitársaság utasszállítója, amely Kuala Lumpurból indult el Pekingbe a fedélzetén 239 emberrel, majd nyomtalanul eltűnt. Valószínű, az Indiai-óceánba zuhant. A gép utáni nyomozásban fordulatot jelenthet, hogy sikerült rekonstruálni a pilóta lakásán talált szimulátorról törölt adatokat - írja a Telegraphra hivatkozva az Origo.

Forrás: AFP/Manan Vatsyayana

A gépet vezető pilóta, Zaharie Ahmad Shahot lakásán egy házi készítésű repülőgép-szimulátort találtak a rendőrök, és azt is hamar megállapították, hogy a gép eltűnése előtt nem sokkal adatokat töröltek róla. A gépről törölt repüléseken a pilóta az Indiai-óceán déli részén fekvő, meg nem nevezett sziget kis kifutópályáján gyakorolta a leszállást. A gépet éppen az Indiai-óceán déli részén keresik, mert bizonyos nyomok arra utalnak, hogy az eredeti útvonaláról letérve arra vette az irányt, mielőtt eltűnt.

Klose utolérte Ronaldót a focivébé góllövő ranglista élénhttp://www.life.hu/news/20140623-miroslav-klose-beerte-a-brazil-ronaldot-a-focivebe-gollovo-orokranglista-elen.htmlMiroslav Klose a Ghána elleni, 2-2-re végződő csoportmeccsen, egyenlítő találatával beérte a brazil Ronaldót, aki eddig a vébék legeredményesebb játékosának számított 15 találatával. Closénak még Ronaldo is gratulált. Sőt, Rihanna is. Csak ne törje össze magát! :)News--Mentősöket támadtak meg az éjjelhttp://www.life.hu/news/20140622-budapesten-kecskemeten-es-karcagon-tamadtak-meg-mentosoket.htmlVasárnapra virradóra három esetben is megtámadták a segíteni érkező mentőket. Két mentőápoló megsérült, az anyagi kár is jelentős - idézi Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét az Origo.News--Az agyunkra mehet az időjárás a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20140622-a-jovo-heten-szeszelyes-lesz-az-idojaras-kanikula-es-viharok-valtakoznak.htmlHa eddig nem tudtad, hogyan öltözz fel reggel, most méginkább gondolkodóba eshetsz reggelente a gardrób előtt. Igazi szeszélyes időjárás várható, jó eséllyel izzadni és fázni is fogsz rövid időn belül. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.