A TV2 parkolópályára tette az énekesnek készülő szexszimbólumot, aki állítólag beteg kutyáját választotta a műsor helyett.

Bálint Antónia, Szögeczki Ági, Cseke Katinka - ők azok, akik már kimaradtak a sorozatból, most pedig a Bors egyik olvasója szerint a héten - akarata ellenére - Annácska is parkolópályára került.

Forrás: Édes Élet/Facebook

„Szerdán kora este, a TV2 előtt ismerős hangokra lettem figyelmes, amikor odapillantottam, láttam, hogy Kelemen Anna dühösen beszél valakivel telefonon" – mondta a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő olvasó. "'Mit képzelnek ezek?' – kérdezgette beszélgetőpartnerét, majd arról is szót ejtett Annácska, mitől lett dühös. A kutyájáról beszélt, akit állítólag megműtöttek, és szeretett volna vele lenni, de őt meg el akarták küldeni valami másik műsorba, ahová ha akar, sem tudott volna menni. Aztán sebbel-lobbal beugrott egy taxiba" – magyarázta.

Kelemen Anna hivatalos közösségi oldalára sokatmondó üzenet került fel szombaton kora délután. „Asszem, ezek öngyilkos lépésre szánták el magukat" – írta, miután a lap megkeresésére a következőket mondta: „Fogalmam sincs, mi lesz velem az Édes Életet illetően. Tudomásom szerint a héten egyelőre nem követik kamerával a mindennapjaimat. Hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy rászolgáltam volna arra, hogy kivegyenek a sorozatból. Pontosan tudják ők is, mi történt a kutyámmal, hiszem, hogy minden jóérzésű ember és felelősségteljes gazdi hasonlóan cselekedett volna" – szögezte le Anna, aki legutóbb azzal sokkolta a nézőket, hogy vasalóval vasaltatta ki a bőrét. 

Mi lesz velünk Annácska nélkül?!