Legénybúcsúja után nem nyugszik Berki Krisztián és újabb nagy dobásra készül

francia Édes Élet legénybúcsú Saint Tropez pazar Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián nem elégedett meg egy legénybúcsúval, ahol kilenc hölgy maszírozta és udvarolta körül, ezért tervezget egy főlegénybúcsút is.

Ahogy a Life.hu is megírta, pazar legénybúcsút tartott Berki Krisztián, ahol kilenc hölgy simogatta. Dynamic és DJ Junior azért rendezték a bulit barátjuknak, mert megunták, hogy Berki Krisztián csak beszél a francia riviérára tervezett legénybúcsújáról, de negyelőre nem utaznak Saint Tropez-ba, ezért szervezték a medencés bulit. Legalább Pamelának volt min kiakadnia. „Nem bízom meg 100%-osan Krisztiánban, talán azért is aggódom a legénybúcsú miatt" – mondta Pamela, aki végül elengedte párját a főpróbára.

„Leszögezném ez csak egy próbalegénybúcsú volt. Az igazi ezután következik" – mondta Krisztián, akinek már első legénybúcsúja is pazar volt, mi jöhet ezután? Kiderül a fenti videóból.

Koós János leparasztozta a vendégeket Klapka György esküvőjénhttp://www.life.hu/bulvar/20140624-koos-janos-enekes-leparasztozta-a-vendegeket-klapka-gyorgy-eskuvojen.htmlKoós János ajándéknak szánt műsora rosszul végződött, az énekes nehezen tűrte, hogy a vendégsereg nem veszi komolyan a produkcióját. TV + Bulvár--Kolostorba vonul VV Gigihttp://www.life.hu/bulvar/20140624-vv-gigi-jogaoktato-mesterkepzesre-megy-osztol-elotte-medital-a-himalajanal.htmlAkik ismerik a ValóVilágban megismert VV Gigi eddigi karrierjét, talán meglepődnek, mekkora utat járt be az egykor csak az ismertségért, felszínes élvezetekért nyilvánosság elé lépő lány. A belső értékeket keresi egy Himalája lábánál lévő kolostorban, ahol hamarosan reggel négytől este kilencig meditálni és jógázni fog.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÚjabb részletek Harry herceg tivornyázásárólhttp://www.life.hu/bulvar/20140623-harry-herceg-a-magyarorszagi-es-szlovakiai-latogatasan-sokat-ivott-szemelyes-targyait-is-elhagyta.htmlHarry herceg az esztergomi esküvő után egy Párkány melletti lagziban nagyon berúgott. Még a mobilját és a tárcáját is elhagyta.TV + BulvárAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.