Brazília felsőtest szexi spanyol válogatott focivébé Kamerun brazil válogatott Neymar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neymar vezérletével Brazília hétfőn 4-1-re legyőzte Kamerunt, és ezzel megnyerte az A csoportot a focivébén. Gólörömében szerencsére megfeledkezett magáról és megmutatta szexi idomait.

A hétfő esti meccs után Neymar a brazil válogatott megmentője lett – és a mi szívünk elrablója. Bár fura hajáért nem vagyunk oda, csodálatos felsőtestéért sok mindenre képesek lennénk! :)

Forrás: AFP/Vanderlei Almeida

Brazília megnyeri a vébét?

Ha így lesz, az szinte egyedül Neymaron múlik. Mi történik, ha kidől Az Ember, Akinek Nincs Helyettese? Az Origo.hu ennek járt utána. Olvasd el a cikket IDE kattintva.

Legközelebb szombaton láthatod a szexi játékost, amikor a brazil válogatott a nyolcaddöntőben Chile ellen lép pályára. Addig is kárpótlásként ez a fotó:

Forrás: AFP/Francois Xavier Marit

Korábban sem mentünk el szó nélkül a kockás hasak mellett (nőből vagyunk, na!). Akkor a címvédő spanyol válogatott gyönyörű játékosain akadt meg a szemünk, akik sajnos már elbúcsúztak a vébétől. Formális utolsó találkozójukon, hétfőn azért 3-0-ra nyertek a már szintén kiesett ausztrál csapat ellen.

Klose utolérte Ronaldót a focivébé góllövő ranglista élénhttp://www.life.hu/news/20140623-miroslav-klose-beerte-a-brazil-ronaldot-a-focivebe-gollovo-orokranglista-elen.htmlMiroslav Klose a Ghána elleni, 2-2-re végződő csoportmeccsen, egyenlítő találatával beérte a brazil Ronaldót, aki eddig a vébék legeredményesebb játékosának számított 15 találatával. Klosénak még Ronaldo is gratulált. Sőt, Rihanna is. Csak ne törje össze magát! :)NewsTragédia a focivébén - meghalt egy 14 éves kislány a kolumbiai ünneplésbenhttp://www.life.hu/news/20140620-a-fociveben-meghalt-egy-14-eves-kislany-a-kolumbiai-unneples-kozben.htmlHalálos áldozatot is követelt Kolumbiában a brazíliai világbajnokságon szereplő labdarúgó-válogatott nyolcaddöntős továbbjutásának ünneplése. Egy pisztolygolyó végzett egy 14 éves kislánnyal.News--Búcsúzik a focivébétől Cristiano Ronaldo? Karrierjébe kerülhet, ha pályára léphttp://www.life.hu/drlife/20140619-cristiano-ronaldo-terdserulese-miatt-lehet-nem-jatszik-a-fociveben.htmlCristiano Ronaldo, a portugál válogatott klasszisa komoly térdsérülésekkel bajlódik. Az orvosok figyelmeztették, karrierje is veszélybe kerülhet, ha játszik a focivébén. Vajon hogy dönt?Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.