Fesztivállázban ég az ismert időjós, Gaál Noémi

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fesztivál időjós nyaralás Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos időjós, Gaál Noémi nagyon rákapott a koncertek, a nyári fesztiválok hangulatára. Párjával, Maloveczky Miklóssal elárulta, hogy a nyaralásokat is a fesztiválokhoz igazítják.

A gyakran kihívóan öltözködő időjós nem túl visszafogott akkor sem, ha bulizásról van szó: imádja végigtombolni a koncerteket. Bár mi őt kérdeztük nyári terveikről, a beszélgetést inkább párja vezette, aki ismeri szerelme minden elképzelését. Miklós és Noémi már 9 éve alkotnak egy párt, és úgy tűnik, hogy teljes mértékben ismerik egymás gondolatait.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Egy fix nyaralóhelyszínt már találtunk, ez Veszprém lesz. Ezt a várost leginkább a koncertek miatt választottuk, a VeszprémFestre készülünk. Általában kettesben szoktunk menni, mert lehetelten összeszervezni a barátokkal úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Az idei évben az volt az alapkoncepciónk, hogy mivel Noémi nagyon szereti a koncerteket, főleg olyen helyekre utazzunk el, ahol élvezheti a zenét. Az idei év első bulijaként elmentünk Bécsbe Justin Timberlake koncertre. Ha találunk még időt ősszel, akkor Horvátországba is leugrunk. A Sziget fesztiválra is ki szoktunk menni, de ez a sátorban fekszünk-kelünk életforma annyira nem áll közel hozzánk" - árulta el Miklós.

Kapócs Zsóka is megmutatta...http://www.life.hu/bulvar/20140625-kapocs-zsoka-balin-nyaral-es-hatalmas-melleket-villantott.htmlAhogy kedden már megírtuk, Sarka Kata egy korábbi, Dukai Regina pedig mostani álomnyaralásáról posztolt cicivillantós fotót. Nos, most Kapócs Zsóka is kitette melleit, és nem is akárhogyan... TV + BulvárOrigoExek akcióban - Összefogás indult Cristofel ellenhttp://www.life.hu/bulvar/20140624-vv-cristofel-a-valovilag-szereploje-ellen-osszefogtal-volt-baratnoi-meg-akarjak-ovni-sorstarasiktol.htmlSzövetségre léptek Cristofel exei. Személyesen találkoztak és megbeszélték, megóvják a kubai macsótól nőtársaikat. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huA magyar celebek is vébélázban égnek - nekünk elárulták, kinek szurkolnak http://www.life.hu/bulvar/20140624-a-magyar-sztarok-is-kovetik-a-futball-vilagbajnoksagot-megkerdeztuk-berki-krisztiant-der-henit.htmlMegkérdeztük a sztárokat, ők melyik csapat mellett tették le a voksukat. A Life.hu legnagyobb meglepetésére a hölgyek is képben voltak, Berki Krisztián pedig ezúttal az esélytelenek mellé állt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.