Vége? Varga Viktor elköltözött Cinthyától

válság párkapcsolat Cinthya Dictator Varga Viktor költözés Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárjainak válságba jutott a kapcsolata. Cinthya a médiát okolja a történtekért. Viktor pedig döntött: elhagyja a lányt.

Ahogy a Life.hu is megírta, a pár külső segítséggel szerette volna rendbehozni kapcsolatát, ami az utóbbi időben válságba jutott. A párterápián kiderült, Cinthya nem akarja, hogy mindenki tudjon a problémáikról, mert nehezen viseli, hogy napokig olvas minden válságukról az újságokban. Viktor pedig úgy döntött, magányra van szüksége.

„Tulajdonképpen Viktor a lelkemmel játszik. Számára, hogy lesz róla egy címlap vagy nem, az attól függ, hogy kicsinál-e lelkileg vagy nem. Ha kedves hozzám, akkor nem lesz belőle szenzáció, viszont ellenkező esetben írnak róla. Ez neki fontosabb, mint az, hogy én mennyire vagyok kiegyensúlyozott" – szomorkodott Cinthy, aki megdöbbent, amikor Viktor pakolni kezdett.

Cinthya szörnyű zokogásban tört ki, amikor szerelme távozott. A szívünk szakadt meg a törékeny lány láttán. A drámát a fenti videóban megnézheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.