Ki jut tovább a negyeddöntőbe? A Life.hu szerkesztőségének kutyái megjósolják

Forrás: Life.hu -
jósállatok nyolcaddöntő kutya jóslás focivébé szerkesztőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dél-afrikai világbajnokság óta ismerjük a jósállat fogalmát. Akkor Paul, a pszichopolip "tippelte meg" a meccsek kimenetelét - helyesen. Azóta jósolt már elefánt, látnok mosómedve, a brazil vébén pedig egy kölyökpanda kapta ezt a feladatot. Mi viszont úgy gondoltuk, bevetjük a szerkesztőségi kutyákat.

Nem igazán értjük ugyanis ezt a panda dolgot. Éppen ezért úgy döntöttünk, ha egy panda mindenféle indoklás nélkül megjósolhatja a vébémeccsek eredményeit, akkor miért ne tehetnék meg ugyanezt a Life.hu szerkesztőségéhez közel álló ebek? Annak ellenére, hogy szinte csak csajok dolgoznak itt nálunk (bocs, Attila, Dávid és Bence), a férjeink, pasijaink vagy éppen saját magunk miatt mindennapos téma a vébé. Június 28-tól pedig még izgalmasabb időszak következik: már csak 16 csapat maradt bent és minden meccs után kiesik valamelyik.

Ők lesznek a Life.hu jósai Forrás: Life.hu

A nyolcaddöntőkben a News rovat vezetőjének vizslája, Mázli és az Ez zsír! valamint a Trend rovatok vezetőjének keverékkutyusa, Bélyeg jósolják majd meg, melyik csapat jut tovább. Ismerkedj meg velük!

Bélyeg

/1406/Bemut201462617439

Neme: kislány

Kora: 1,5 év

Fajtája: Illatos úti szuperkeverék

Kedvenc csemegéje: májkrém, házi tejföl

Kedvenc szokása: flipflop papucsok és plüssállatok gyilkolása

A legdurvább sztorija: "Kilenc hónapos volt, amikor hazahoztuk a hathetes Cicut, aki azóta a legjobb barátja lett. Együtt laknak a kutyaólban, rengeteget játszanak együtt, ám Bélyeg néha túlszereti cicáját. Ilyenkor a nyakánál (néha a farkánál) fogva rohangál vele az udvaron. És a Cica hagyja - mert egyszerűen imádja legjobb barátnőjét."

A gazdája kinek szurkol? Hollandia

Mázli (törzskönyvezett neve: Luxatori Hókusz Pókusz)

/1406/Bemut2014626165411

Neme: kan

Kora: 4 éves

Fajtája: rövid szőrű magyar vizsla

Kedvenc kajája: mindent megeszik, még a citromot is, de mivel vadászkutya, nyilván a húsos ételekért odavan

Kedvenc szokásai: kajakunyerálás, pusziosztás, séta a családdal, szundi extrém pózokban

A legdurvább sztorija: "Kikábelezte az elektromos kaput, majd megette a Honda motor ülését, desszertként pedig letolt egy kis ablaktörlő lapátot. De ez még kölyökkorában volt, ma már komoly nagyfiú!"

A gazdája kinek szurkol? "A spanyoloknak drukkoltunk. Sajnos ők már búcsúztak a vébétől, de legalább biztosan nem befolyásoljuk majd Mázlit a jóslás során."

Focivébé az Origo.hu-n

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.

Pasivélemény: Mi a dolga a barátnőnek a focivébé ideje alatt?http://www.life.hu/intim/20140625-focivebe-2014-futball-vilagbajnoksag-parkapcsolat-feleseg-baratno-feladatok.htmlNem szexel velem a meccsek miatt: rámehet egy kapcsolat a focivébére? című cikkünkben alaposan körüljártuk, mit tehet és mit nem az a nő, akinek a pasija őrült focirajongó, aki egyet sem hagy ki a 2014-es brazíliai világbajnokság összecsapásai közül. A Life.hu most annak is utánajárt, hogy mit gondolnak minderről a férfiak.Intim--Suárez, a Hannibál – tele az internet a harapós focista vicces mémjeivelhttp://www.life.hu/news/20140625-suarez-harapasa-utan-vicces-memekkel-van-tele-az-internet.htmlAz uruguayi focista az olaszok elleni meccs során „megkóstolta" olasz kollégáját. Durva tette megihlette az internet mémgyárát is. Íme, a legviccesebbek.NewsOrigoSzülinapi csodacipő és felemás lábbeli – ebben rúgják a bőrt az idei focivébénhttp://www.life.hu/news/20140624-az-idei-focivebe-csodacipoi-lionel-messi-antonio-cannasso-es-gianluigi-buffon-labbelije.htmlLionel Messi speciális születésnapi cipőben, Antonio Cassano felesége nevével ellátott lábbeliben lép pályára az idei focivébén, míg sokan felemás színekben pompáznak. Íme, a legtrendibb és leglátványosabb csukák.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.