Müller Attila új módszerrel hódít

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Larion Zoé szerelem Müller Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőt és modell barátnőjét, Larion Zoét bár a munka sokszor elszakítja, kitaláltak egy módszert, mellyel pótolni tudják a külön töltött perceket. A  tavaly szeptemberben összejött pár a kapcsolatukat frissen tartó ötletről mesélt a Life.hu-nak.

Attila és Zoé idén nem mennek nyaralni, helyette randinapokkal pótolják a pihenést.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Idén nem utazunk el nyaralni. Azt beszéltük meg, hogy beiktatunk egy-egy napot, amit mi randinapnak hívunk. Az a lényege, hogy ebben a pár napban különböző meglepetésekkel kedveskedünk egymásnak. Nemrég lementünk Tiszanánára, ahol egy katonai naszádot vezethettünk, azzal mentünk ki a Tisza-tóra, ahol motorcsónakoztunk és úsztunk. Tökéletes program volt. De rengeteget motorozunk együtt, mindketten imádjuk a száguldást két keréken. A közeljövőben egy motoros meglepetést tervezgetek Zoénak. Nagyon imádjuk ezeket a napokat, a közös programokat. Mások elmennek milliós utakra, és süttetik a hasukat, de mi inkább aktívan szeretjük eltölteni a szabadidőnket. Az is szerencse, hogy a szakmánkból adódóan sok helyre eljutunk és olyan dolgokat megtehetünk, ami nem mindenki számára lehetséges. Múltkor elmentünk a medveparkba, ahol etethettük az állatokat. Még a farkasokhoz is beengedtek minket!" - mesélte Attila és Zoé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.