Válik az egykori villalakó, Tommyboy

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
válás Tommyboy Való Világ szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már Tommyboy 2009-es augusztusi esküvőjén is puskaporos volt a hangulat, amikor is egy bombariadó miatt órákat csúszott a lagzi. Kivárták, míg a tűzszerészek átvizsgálják a Szent István-bazilikát és csak azért is kimondták a boldogító igent. 

Ma már mindketten bánják, hogy nem hallgattak a jelekre vagy annak a „jóakarónak" a jelzésére, aki úgy gondolta, hogy ennek a frigynek nem kell megköttetnie. Az egykori valóságshow-hős és expornós házassága nem érte meg a 6. évet. Az egykori villalakó beismerte, hogy pár hét múlva, július 2-án kerül sor a válóper első tárgyalására, de nem akart részletekbe bocsátkozni, hogy mi vezetett el idáig. Csak annyit mondott, hogy megromlott a házasságuk. Szerencsére mindig van egy közeli barát, aki kitálal.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A barátom azért szeretne elválni, mert Anett annak ellenére pasizott, hogy házasságban élt. Tomi számára ez elfogadhatatlan volt. Anett a mai napig állítja, hogy nem ez az oka a házasságuk végének, de ő az, aki házas lévén máris kiposztolta a közösségi oldalára, hogy kapcsolatban él egy másik férfival, miközben hivatalosan még Tomi felesége. Ráadásul megfenyegette Tomit, aki tart a nagy szájától. Szerinte a nők szája hatalom. Vigyáznia is kell, mert előfordulhat, hogy Anett ad magának egy pofont, majd bemegy és feljelenti a barátomat, mint bántalmazót. Érthető, hogy Tomi óvatos. Van egy közös házuk, egy Szlovákiában bejegyzett közös cégük, ezt mind el kell majd osztani, ez sem lesz könnyű. Iszonyatos csatározás várható" – tudtuk meg Tommyboy barátjától, aki szerencsére nem tart az asszonytól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.