Már Tommyboy 2009-es augusztusi esküvőjén is puskaporos volt a hangulat, amikor is egy bombariadó miatt órákat csúszott a lagzi. Kivárták, míg a tűzszerészek átvizsgálják a Szent István-bazilikát és csak azért is kimondták a boldogító igent.

 

Ma már mindketten bánják, hogy nem hallgattak a jelekre vagy annak a „jóakarónak" a jelzésére, aki úgy gondolta, hogy ennek a frigynek nem kell megköttetnie. Az egykori valóságshow-hős és expornós házassága nem érte meg a 6. évet. Az egykori villalakó beismerte, hogy pár hét múlva, július 2-án kerül sor a válóper első tárgyalására, de nem akart részletekbe bocsátkozni, hogy mi vezetett el idáig. Csak annyit mondott, hogy megromlott a házasságuk. Szerencsére mindig van egy közeli barát, aki kitálal.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A barátom azért szeretne elválni, mert Anett annak ellenére pasizott, hogy házasságban élt. Tomi számára ez elfogadhatatlan volt. Anett a mai napig állítja, hogy nem ez az oka a házasságuk végének, de ő az, aki házas lévén máris kiposztolta a közösségi oldalára, hogy kapcsolatban él egy másik férfival, miközben hivatalosan még Tomi felesége. Ráadásul megfenyegette Tomit, aki tart a nagy szájától. Szerinte a nők szája hatalom. Vigyáznia is kell, mert előfordulhat, hogy Anett ad magának egy pofont, majd bemegy és feljelenti a barátomat, mint bántalmazót. Érthető, hogy Tomi óvatos. Van egy közös házuk, egy Szlovákiában bejegyzett közös cégük, ezt mind el kell majd osztani, ez sem lesz könnyű. Iszonyatos csatározás várható" – tudtuk meg Tommyboy barátjától, aki szerencsére nem tart az asszonytól.