Budapest legújabb dizájnlakásában jártunk – a lélegzetünk is elállt

hotel repülő design apartmanház jacht apartman metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan fér el egy budapesti földszinti lakásban egy metró, egy repülőgép és egy jacht? Most megmutatjuk!

Budapesten látványos belső terekre bukkanhatunk. A legújabb közülük az exkluzív designer lakás, a Design Apartments2, amelynek metro-, repülőgépbelső, és egyéb kreatív megoldásokkal tarkított különleges világába csöppentünk.

/1406/L_tv_2014627151833

Az apartmanszálló recepciója egy metrókocsi elejéből lett kialakítva, így már az ajtón belépve is meghökkenhet a vendég. A legextrémebb lakosztály egy repülőgép belső fedélzetére emlékeztet, ezt azoknak ajánljuk, akik nem félnek a repüléstől. Az apartman folyosója egy metrószerelvény, ami ablak híján kicsit nyomasztó. Majd következik a gördeszkás lakosztály, ahol a lépcső és a grafitivel kifestett falak biztos, hogy a lazább stílusú látogatók kedvence lesz. A jacht szoba, elegáns és igazi nyári feelinget sugall. Az extrém megoldások között bolyongva csak forgattuk a fejünket. A hálószobákba azonban bezárva éreztük magunkat a kis tereknek köszönhetően.

„A ház július 1-jén nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, akiknek többségét külföldi turisták alkotják" – mondta Mórádi Zsolt menedzser.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.