Jézus és Mária szobrot csináltat Győzike

Forrás: Édes élet/Facebook -
TV2 Mária Jézus szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki, de senki az ég világon nem veheti fel a versenyt Gáspár Győzővel. A tök hülyeséget komoly arccal felvezetni versenyben ő a tuti király. Alekosz, aki szintén nagy kedvencünk, sehol nincs ehhez képest.

Egyszer volt, hol nem volt, Győzike gondolt egy nagyot, és arra jutott Mária- és Jézus-szobor nélkül ő tovább nem élhet. Jézust a saját magasságában szeretné látni, Máriát Bea nagyságúra formáztatná... De helyettünk beszéljen az alábbi igencsak szórakoztató videó. Tessék:

Vajna Tímea nem képes leállnihttp://www.life.hu/bulvar/20140627-vajna-timea-porsceval-pozol-a-facebookjan.htmlÉppen tegnap írtunk arról, hogy egy, a Vajnáékhoz közel álló forrás szerint Andy nem nézi jó szemmel, hogy fiatal felesége luxuséletüket hirdeti úton-útfélen. Ezért történhetett, hogy Timi szolidabbra cserélte a Facebook-profilját. Az önmegtartóztatás nem volt hosszú életű. TV + BulvárIstenes Bence megmutatta új tetkójáthttp://www.life.hu/bulvar/20140626-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-megmutatta-uj-tetovalasat.htmlAz X-Faktor műsorvezetője, Istenes Bence évek óta "gyűjti" a tetoválásokat, a jobb karján szinte már nincs is üres felület. A legújabb alkotást most az RTL Klub Fókuszában mutatta meg. TV + BulvárÚjra itt a Dáridó! http://www.life.hu/bulvar/20140626-galambos-lajos-musora-a-darido-az-rtl-klubon-ter-vissza.htmlÚj részekkel jelentkezik a Dáridó. Galambos Lajos korábban a TV2-n futó műsora az RTL Klubon tér vissza, vasárnap delente. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.